language

Upišite traženi pojam

Zagreb vam nudi idealne lokacije i terene za bavljenje sportom po vašem izboru.

Bilo da ste jedan od onih koji žive za osjećaj energije koja izlazi iz svake pore na tijelu ili pak oni koji se jedva natjeraju na fizičku aktivnost, vjerojatno ste svjesni svih benefita koje vam može donijeti bavljenje sportom. Stoga odaberite udobnu odjeću i uputite se do novih, primamljivih destinacija. Zagreb nudi mnoštvo lokacija na kojima ćete pretvoriti svoje brige u snagu, sumnju u samopouzdanje, a onu finu kremšnitu u mišiće. Pronađite svoju unutarnju motivaciju, spojite ugodno s korisnim i potrčite savskim nasipom, Jarunom ili Bundekom. Nevjerojatno je koliko se čari prirode može naći u srcu grada.
Ove su lokacije čest odabir i biciklista. Želite li ipak odmak od grada, uputite se u zeleni kraj koji ga okružuje i vrvi biciklističkim stazama namijenjenim svima - od ljubitelja ekstremnih brdskih vožnji do mirnih obiteljskih izleta u prirodu. Divan krajolik, znamenitosti zbog kojih ćete zastati i tek pokoji auto - zvuči kao savršen izlet na dva kotača.
Rekreativci željni mira, tišine i zvukova prirode neće biti razočarani. Gore i planine koje okružuju glavni grad prepune su staza koje željno iščekuju posjetitelje, od onih zahtjevnih penjačkih do laganih šetnica kroz šumu. Uputite se na Medvednicu, slijedite markacije i uživajte u pogledu!
Zagreb vam nudi idealne lokacije i terene za bavljenje sportom po vašem izboru, od nogometa na lokalnom igralištu, skijanja na Sljemenu do plivanja u jezeru Bundek. Velika je vjerojatnost i da ćete upoznati lokalce s istim interesima koji će vam otkriti još poneki skriveni biser.