language

Upišite traženi pojam

Novi promotivni film: Zagreb All-Inclusive

Destinacijski film „Zagreb All-Inclusive“ poziva vas da doživite grad poznat po atmosferi i raznovrsnoj ponudi koje ga čine ugodnim, privlačnim i inspirativnim.

Turistička zajednica grada Zagreba nedavno je promovirala destinacijski film pod nazivom „Zagreb All-Inclusive“. Prekrasne kadrove grada koji posjetiteljima pruža mogućnosti za odličnu zabavu, odmor te užitak u kulturnim i ugostiteljskim sadržajima prate taktovi pjesme prepjeva kancone „I Sing Amore“ u izvedbi Ive Robića, jednog od najpoznatijih pjevača u povijesti naše glazbe, u inozemstvu poznatog kao Mr. Morgen.

Direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld kaže: „Ovaj film nije samo pozivnica u naš prelijepi grad, nego uvod u doživljaj koji će vam promijeniti perspektivu, ispuniti vas i inspirirati.“

Film „Zagreb All-Inclusive“ već je započeo sa svojom misijom – promocijom Hrvatske i Zagreba u svijetu. Do sada je već prikazan na posebnim prezentacijama u Velikoj Britaniji, Singapuru i SAD-u. Daljnje promotivne aktivnosti uključuju i prikazivanje na letovima Croatia Airlinesa, turističkim sajmovima u Europi i svijetu, posebnim prezentacijama te putem svih online kanala i aktivnosti Turističke zajednice grada Zagreba.

Film „Zagreb All-Inclusive“ pogledajte na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=j-iR8UJxzmU

14.06.2024.