language

Upišite traženi pojam

European Best Destinations - Zagreb u izboru za najbolje božićne destinacije u Europi

Otkrijte zašto je Zagreb u izboru najboljih europskih odredišta za božićne blagdane portala European Best Destinations, koje glasovanjem putem društvenih mreža biraju turisti.

Portal European Best Destinations uvrstio je Zagreb u izbor najboljih odredišta za božićne blagdane u Europi za 2015. godinu, s pozivnicom turistima da dođu i uvjere se zašto je u glavnom gradu Hrvatske u vrijeme adventa sve više turista. U izboru je pedesetak destinacija, a najbolje među njima glasovanjem putem društvenih mreža biraju putnici.

Da se Zagreb na tom popisu nalazi s razlogom na tom se portalu na stranici europeanbestdestinations navodi kako u vrijeme došašća glavni grad Hrvatske živi u posebnom ozračju i jednostavno ga morate doživjeti. Tih dana na mnogim se trgovima i ulicama pjeva, pleše, zabavlja s obitelji ili prijateljima, uživa u tradicionalnim delicijama na otvorenome ili tematski osmišljenim programima vraća u prošlost… Uz pozivnicu da dođete i upoznate idiličnu stranu grada na toj stranici se također navodi što biste svakako trebali vidjeti na Adventu u Zagrebu. Zato dođite i sami otkrijete zašto je Zagreb u predbožićno vrijeme doista poseban.

Inače, fotografija s prošlogodišnjeg događanja „Kapulica & Lampioni” kad se u zrak s tisućama najljepših želja puštaju lampioni s čuvene tržnice Dolac krasi naslovnicu portala European Best Destinations. 

05.11.2015.