language

Upišite traženi pojam

Uz popust na letovima - Turkish Airlines vas vodi na Advent u Zagrebu

Zrakoplovna kompanija Turkish Airlines službeni je prijevoznik u vrijeme Adventa u Zagrebu tijekom kojega daje do 20 posto popusta na cijenu karata na svojim letovima te vam pruža mogućnost da otkrijete zašto je u predbožićno vrijeme Zagreb doista poseban.

Ako niste doživjeli Advent u Zagrebu, pravi je trenutak da planirate dolazak, a dodatni razlog pruža vam zrakoplovna kompanija Turkish Airlines koja je prepoznala vrijednost ove manifestacije te se pridružila zagrebačkoj turističkoj zajednici u njezinoj promidžbi na dalekim tržištima i pripremila popuste na letovima za Zagreb. Zato rezervirajte svoje mjesto na nekom od letova te zračne kompanije, koja je peti put proglašena najboljom u Europi. Turkish Airlines nudi do 20 posto popusta na cijenu karte u razdoblju između 24. studenoga 2015. i 7. siječnja 2016. godine i tako vam pruža mogućnost da otkrijete zašto je Zagreb u vrijeme adventa doista poseban. Kartu možete rezervirati putem stranice Turkish Conventions na www4.thy.com/TKC koristeći kod 150TKM15.

Turkish Airlines je vodeća zrakoplovna kompanija u svijetu i po broju destinacija u koje slijeću njezini zrakoplovi, a njih je više od 280. Oni između Zagreba i Istanbula prometuju od 1998. godine, a zbog povećanog zanimanja putnika na toj su liniji od prošle godine uvedena dva leta dnevno. 

05.11.2015.