language

Upišite traženi pojam

7. Zagreb Beer Fest: Za ljubitelje dobre glazbe i hladnog piva

Poduži popis vrhunskih glazbenih izvođača, odlična atmosfera te bogata ponuda piva razlog su zbog kojeg se Zagreb Beer Fest ubraja među omiljene i uvijek odlično posjećene open air festivale.

U kalendaru ljubitelja odličnog piva i isto takve glazbe vrijeme od 23. do 26. svibnja rezervirano je za Zagreb Beer Fest. U Parku dr. Franje Tuđmana u centru grada četiri će dana na festivalskoj pozornici besplatne koncerte na otvorenom održati samostalni izvođači i sastavi urbanih rock, pop i hip-hop žanrova. Ljubitelji piva imat će težak zadatak, ali i užitak birati među više od 180 vrsta piva proizvedenih u industriji piva i u craft pivovarama.

Dosadašnjih je šest izdanja toga festivala, kako se procjenjuje, posjetilo više od 300.000 posjetitelja, pri čemu je prošla godina bila rekordna. Samo u jednoj prošlogodišnjoj večeri glazbeni spoj rocka i hip-hopa, dobro druženje i odlična ponuda piva privukli su više od 20.000 posjetitelja. A vjerujemo da se zahvaljujući atraktivnom glazbenom programu, ugostiteljskoj ponudi i popularnosti Zagreb Beer Festa mogu očekivati i novi rekordi.

15.05.2024.