Portal Big 7 Travel: Advent u Zagrebu po ljepoti treći na svijetu!

Advent u Zagrebu tri puta zaredom proglašen je najboljim u Europi, a tom je priznanju sada pridodao i status trećega najljepšeg na svijetu.

Globalni Portal Big 7 Travel posvećen putovanjima i životnom stilu stavio je Advent u Zagrebu na visoko treće mjesto najboljih božićnih sajmova u svijetu. To je mjesto Zagreb stekao u konkurenciji pedesetak finalista.

Na prvom mjestu u ovom ocjenjivanju je Christkindlmarkt-Leavenworth u Washingtonu u SAD-u, dok je drugi Birmingham's Frankfurt Christmas Market u Birminghamu u Velikoj Britaniji. Iza Zagreba na ljestvici se na četvrtom mjestu nalazi Christmas Village Belvedere Palace u Beču, dok je peti Stellenbosch Slow Market u Južnoafričkoj Republici.

Portal Big 7 Travel, koji na društvenim mrežama ima više od 2,5 milijuna pratitelja iz više od 190 zemalja, obrazlažući treće mjesto Zagreba navodi kako je riječ o lijepom mjestu odlične atmosfere koje zasluženo nosi trostruku titulu najljepšeg europskog božićnog sajma. Autori također ističu da cijeli grad „preuzme božićni duh“ te hvale street food ponudu, klizalište na otvorenom u središtu grada, sadržaje za djecu, štandove s ručno izrađenim proizvodima kao i ukupnu atmosferu grada.

Objavljeno: 03.12.2019