language

Upišite traženi pojam

MUZZA Tjedan znanosti: Nikada dinamičnije i zanimljivije

Drugo izdanje MUZZA Tjedna znanosti donosi mnoge novosti koje će djeci i mladima približiti sve dinamičniji svijet znanosti i tehnologije.

Znanost i tehnologija mijenjaju naše poslovno i životno okruženje pa je iznimno važno da svi, a pogotovo djeca i mladi, razumiju te promjene, u njima sudjeluju i nastavljaju ih. U tome će im pomoći i drugi MUZZA Tjedan znanosti koji se od 19. do 21. svibnja održava na Zagrebačkom velesajmu. Tijekom tri dana, uz sudjelovanje petnaestak izlagača i partnera, održat će se brojni zanimljivi sadržaji. Uz desetak radionica, među kojima će biti i radionice robotike, animatronike i luminokinetike, također su predviđeni zanimljivi eksperimenti, izložbe te predavanja. Posjetitelji MUZZA Tjedna znanosti će se u E-labu moći okušati u programiranju računalnih igara, radionicama 3D printera, naučit će upravljati dronom itd. Bit će tu još mnogo zanimljivih tema i radionica što mlade uvode u područje znanosti i tehnologije koji se mijenjaju iznenađujućom dinamikom te transformiraju svijet u kojem živimo i radimo.

Organizator događanja je neprofitna organizacija MUZZA osnovana kako bi popularizirala znanost, tehnologiju i kulturu među djecom i  mladima te želi na interaktivan i pristupačan način potaknuti njihovu znatiželju i daljnja istraživanja.

10.05.2023.