language

Upišite traženi pojam

DestinationADRIATIC.com

Petrinjska 59

Atlantis Travel grupa dugogodišnja je turistička DMC/MICE agencija s licencom IATE. Osnovana je 1992. god.

Glavni ured smješten je u Zagrebu, podružnica u Slavonskom Brodu, a od 2002. god. otvorena je agencija u Moskvi – Atlantis Holidays. Jedna je od vodećih agencija specijaliziranih za rusko tržište.

Misija Atlantis travel grupe jest ponuditi partnerima i klijentima širok izbor usluga najviše kvalitete te osigurati sigurno i lako poslovanje i putovanje, prilagođeno individualnim željama i potrebama.

Atlantis travel grupa želi biti vodeća i pouzdana agencija na tržištu koja će zahvaljujući znanju, kvaliteti, kreativnosti, predanosti i fleksibilnosti zadržati postojeće klijente i privući nove s kojima će izgraditi čvrst odnos utemeljen na povjerenju i obostranom zadovoljstvu.

Atlantis travel grupa uspješna je zahvaljujući predanom timu zaposlenika s dugogodišnjim iskustvom u turizmu. Svaki se zaposlenik brine da određeno područje poslovanja u svakom trenutku nudi vrhunsku kvalitetu i da klijenti budu u potpunosti zadovoljni uslugom. Redoviti seminari, inovacije i neprekidan razvoj neizostavni su dio našeg rada.

Atlantis Travel grupa kao DMC (Destination Management Company) osim usluga smještaja prepoznala je važnost i pružanja usluga dodatnih sadržaja u smislu izleta u destinaciji.

U tu svrhu kreirali smo ovaj portal kako bi sve izlete objedinili na jednom mjestu. Cilj nam je bio na jednostavan, pregledan i funkcionalan način prezentirati našu ponudu izleta iz svakog većeg grada u Istri. Izleti se ističu sadržajem i kvalitetom.

Posebna snaga portala destinationADRIATIC.com sadržana je u online bookingu izleta gdje u par klikova možete pronaći, platiti i ispisati kartu za izlet. Ističemo sigurnost online autorizacije i plaćanje kreditnim karticama.

Jednostavan i lak način kako bi obogatili Vaš odmor. Posebno bi istakli kratke izlete od 4 sata, te tematske izlete u kojima možete uživati u opojnim mirisima i okusima na različitim degustacijama.

Atlantis Travel grupa u svakom trenutku rado će:

  • organizirati poslovna putovanja (kongrese, posjete sajmovima i dr. događanja)
  • grupna i individualna putovanja
  • ishoditi vizu
  • rezervirati zrakoplovne karte
  • organizirati smještaj i transfere za poslovne i privatne klijente
  • organizirati putovanja radi zdravlja (zdravstveni turizam)
  • ponuditi širok izbor hotela, apartmana i vila po najboljim cijenama
  • ponuditi krstarenja i plovidbe na jahti
  • organizirati studijske ture