language

Upišite traženi pojam

Arena Zagreb: Lord of the Dance ponovo u Zagrebu

Zagrebačka će publika potkraj svibnja po peti put uživati u neponovljivom nastupu svjetski poznate irske plesne skupine Lord of the Dance.

Irski plesni ansambl Lord of the Dance održat će 29. svibnja koncert u Areni Zagreb, ukupno peti u Zagrebu. Bit će to posljednji od četiri nastupa u nizu u Hrvatskoj u sklopu svjetske turneje Lifetime of Standing Ovations.

Nakon što su svjetskom turnejom 2022. godine obilježili četvrt stoljeća djelovanja, Lord of the Dance se u 2024. godini vraćaju s novim programom, spremni da ponovo potvrde status jedne od najuspješnijih plesnih produkcija u svijetu.

Ta plesna skupina, koju s nepodijeljenim oduševljenjem dočekuje publika diljem svijeta, postoji već 28 godina. Lord of the Dance je projekt irskog plesača Michaela Flatleyja, koji i danas vodi ansambl, ispunivši tako svoj san o stvaranju globalno najvećeg irskog plesnog showa.

Od 1996. godine, kada je osnovana, plesna skupina Lord of the Dance nastupila je na više od tisuću lokacija u svijetu, a ukupno ih je gledalo više od 60 milijuna gledatelja u 60 zemalja.

15.05.2024.