language

Enter your keyword

URIHO

Gajeva ulica 4
Ulica Vladimira Varićaka 7

Novootvoreni galerijsko-prodajni prostor u Gajevoj 4 nastao je na ideji o „Purgeru i Purgerici“ kao autohtonim zagrebačkim motivima.

URIHO-vi dizajneri osmislili su vlastitog „Purgera i Purgericu“ vodeći pri tome brigu o stilskoj prepoznatljivosti narode nošnje i ostalih tradicionalnih detalja ovog dijela Hrvatske, a njihov je dizajn zaštićen pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.

Stilizirani motivi Purgera i Purgerice aplicirani su na majice, pregače, magnete, keramičke predmete i kišobrane. Većina proizvoda izloženih u ovom prodajnom prostoru rađena je u limitiranim serijama, unikatna te napravljena s velikom ljubavlju osoba s invaliditetom.

Interijer prodavaonice  je u potpunosti opremljen URIHO-vim kovanim namještajem koji se također može kupiti, kao dio standardnog programa ili naručiti izradu po mjeri.

Kupnjom ovih proizvoda, koje su izradile URIHO-ve osobe s invaliditetom, aktivno ćete doprinijeti podržavanju izjednačavanja mogućnosti osoba s invaliditetom i jačanju njihove socijalne uključenosti.