Ured gradonačelnika

Dobrodošli u hrvatski glavni grad, središte kulture i tradicije, srce gospodarstva i prometnog lidera regije - Zagreb.

Dovoljno velik da ga nazovemo metropolom i dovoljno malen za ugodan život naš je grad stoljećima živio zaštićen sljemenskom visinom i smiren savskom nizinom čiste, bistre vode.

Dodirnite svoju znatiželju i otkrijte zašto putnici u prolazu požele ostati još koji dan, oni koji ostanu nekoliko dana najčešće se vraćaju, a oni koji osjete bilo i život Zagreba požele ostati ovdje zauvijek.

Ljudi i priroda u Zagrebu žive skladno i naša želja da dosegnemo optimalnu ravnotežu ugodnog života i produktivnog rada uvijek je bila na prvom mjestu.

Gradska uprava ubrzano postavlja standarde primjerene ljudima koji žive u gradu, nastojimo gostima i partnerima omogućiti optimalne uvjete poslovanja, a putnicima namjernicima otkriti  atribute kojima se naš Zagreb ponosi.

Kao gradonačelnik, a zapravo tek prvi među jednakima, već više od desetljeća borim se da izvrsnost, konkurentnost i sigurnost zavlada ovim prostorom.

Sva vaša pitanja kao i sve dobronamjerne savjete, sve nove vizije i ideje rado ću prihvatiti i obećajem da ću i u budućnosti svu svoju energiju bezrezervno posvetiti boljitku i razvitku našega najdražeg Zagreba.

U ime Gradske uprave

vaš gradonačelnik Milan Bandić

+385 1 61 06 101

+385 1 61 01 313

javnost@zagreb.hr