Zagreb Digital Nomad Jolly WrapUp: Zagreb je ugodan za rad, atraktivan za život

Druženjem digitalnih nomada u vrijeme adventa završava godina u kojoj se Zagreb potvrdio kao njihov odličan domaćin te se prema njihovoj ocjeni nalazi visoko na svjetskoj ljestvici atraktivnosti.

Zagreb Digital Nomad Jolly WrapUp, koji će se održati od 9. do 12. prosinca, okupit će digitalne nomade koji su Zagreb izabrali kao destinaciju za život i rad ili to tek planiraju. Njima će se pridružiti i profesionalci u industriji kako bi zajednički rezimirali do sada učinjeno te razgovarali o budućim zadacima i planovima.

Završnica je to niza ovogodišnjih događanja, među kojima ističemo Tjedan digitalnih nomada održan u lipnju ove godine kao i Ambassador projekt putem kojega je Zagreb do sada bio domaćin digitalnim nomadima iz SAD-a, Južnoafričke Republike, Izraela i Singapura. Sudionici Zagreb Digital Nomad Jolly WrapUp-a će, uz mogućnosti za rad, upoznati grad i okolicu, bogatu kulturnu i prirodnu baštinu, gastronomiju, ponudu za zabavu i rekreaciju kao i lokalni način života. Sve je to, uklopljeno u prepoznatljiv Advent Zagreb te ukupno predblagdansko ozračje, prilika da se na Zagreb Digital Nomad Jolly WrapUp-u definiraju buduće zadaće te grad predstavi kao privlačna destinacija za digitalne nomade.

O uspješnosti projekta Zagreb Digital Nomad Week svjedoče i dvije nagrade koje je na međunarodnoj kongresnoj burzi Conventa dobio za originalnost i održivost. Prvu je nagradu osvojio u kategoriji Best Crossover Event što se dodjeljuje najboljim događanjima koja, kako stoji u obrazloženju, odražavaju idejnu originalnost i odvažnost, a namijenjeni su kako poslovnoj publici tako i široj javnosti. Zagrebački tjedan digitalnih nomada osvojio je i nagradu i za najbolje događanje s naglaskom na ekološku, ekonomsku i društvenu održivost.

Objavljeno: 11.11.2021