Zagreb Burger Festival: Svatko će naći svojeg favorita

Rujan u Zagrebu nudi, uz ostalo, i bogatstvo okusa, čemu svakako pridonosi Zagreb Burger Festival, konkretan dokaz da burgeri mogu biti itekako različiti, maštoviti i iznimno ukusni.

Čak jedanaest dana će u samom središtu Zagreba trajati Zagreb Burger Festival. Tako će od 12. do 22. rujna posjetitelji u središtu grada, na Strossmayerovom trgu, moći uživati u ukusnim i sočnim burgerima, u čijoj pripremi svaki kuhar ima i neki sastojak po kojem se razlikuje od drugih.

Ove godine najnovije trendove u njihovoj pripremi predstavit će dvadesetak burger majstora iz Zagreba, Rijeke, Osijeka i Ljubljane. Nisu pritom zaboravljeni ni vegetarijanci koje očekuje odlična vegetarijanska ponuda. Održat će se i gastro natjecanja te izbor najboljeg burger majstora. Bit će i dodatnih sadržaja za djecu.

Ulaz na festival je besplatan, a dugi redovi prijašnjih godina svjedoče da se radi o doista ukusnim burgerima među kojima svatko nalazi svoje favorite vrijedne ponovljenog kušanja.

Festival je od ponedjeljka do četvrtka otvoren od podneva do 23 sata, petkom i subotom od 11 do 1 sat ujutro, a nedjeljom od 11 do 23 sata.

Objavljeno: 02.09.2019