We Love Sound: Dolaze najbolji iz svijeta elektroničke glazbe

Pod otvorenim zagrebačkim nebom već se četvrtu sezonu ljeto najavljuje i na jedan poseban način - događanjem We Love Sound Open Air, ove godine najbogatijim do sada…

Četvrti We Love Sound Open Air, kojim se označava i početak ljetne sezone, ove godine se održava 6. lipnja u poslijepodnevnim satima na jarunskom Velikom jezeru, a užitak u glazbi i plesu trajat će 16 sati.

I prijašnjih godina poznat i cijenjen zbog prekrasnog ambijenta, odlične organizacije, ali i sudjelovanja nekih od najvećih imena svjetske elektroničke glazbe, We love Sound nastavlja s još većim brojem poznatih izvođača. Ove se godine očekuje više od deset poznatih imena svjetske elektroničke glazbe. Po prvi put program će se održavati na dvije pozornice, od kojih će jedna biti namijenjena techno fanovima.

Brojni gosti iz Hrvatske, regije, ali i susjednih europskih zemalja će, kao i dosad, užitku slušanja i plesa u ritmu glazbe moći pridodati i sudjelovanje na raznim radionicama i umjetničkim instalacijama koje će se tijekom cijeloga dana održavati na zagrebačkom jarunskom jezeru.

Za najlojalnije posjetitelje osigurano je i pravo na kupovinu pre-registration ulaznica po cijeni 79 kuna koje se mogu nabaviti putem službene stranice We Love Sounda www.we-love-sound.com , a završna je cijena ulaznica 319 kuna.

Objavljeno: 10.03.2020