Vinart Grand Tasting: Kušajte najbolja hrvatska vina

Za one koji žele kušati neka od najboljih hrvatska vina ili ih uvrstiti u ponudu svojih ugostiteljskih objekata i trgovina mjesto susreta je Vinart Grand Tasting.

Čak 140 vinarija sudjelovat će na ovogodišnjem promenadnom kušanju Vinart Grand Tasting koje će se 3. i 4. ožujka održati u Zagrebu u prostoru Galerije Lauba. 

Budući da se radi o pozivnom festivalu s ograničenim brojem izlagača, oni su odabrani po kriteriju kvalitete vina i dobrog omjera cijene i kvalitete. Upravo je zato Vinart Grand Tasting odlično mjesto da se na jednom mjestu kušaju hrvatska vina izvanredne kvalitete, od kojih su mnoga nagrađena na međunarodnim natjecanjima. No, prvenstvena je zadaća toga festivala, koji se održava osmi put, da ugostitelji i trgovci na jednom mjestu mogu kušati najbolja vina te odaberu ona koja će uvrstiti u svoju ponudu. 

Cijena dnevne ulaznice za festival je 30 eura, a u nju je uračunat vaučer u iznosu 5 eura koji se može potrošiti u vinoteci postavljenoj na ulazu. 

Festival u Laubi završnica je dvotjednih događanja Vinart Grand Tastinga u sklopu kojih su organizirane vinske radionice te promenadna kušanja nedovoljno afirmiranih vina odlične kvalitete kao i svojevrsnih ikona hrvatskog vinarstva.

Objavljeno: 02.03.2023