U sklopu europske turneje: Iron Maiden u Zagrebu

Poznati britanski heavy metal sastav Iron Maiden u sklopu europske turneje u svibnju 2022. godine priređuje koncert u Zagrebu.

Brojni poklonici heavy metal sastava Iron Maiden imat će prilike slušati ih u Zagrebu 22. svibnja 2022. godine. Nastavak je to turneje Legacy of the Beast čiji je europski dio bio predviđen za 2020. godinu, ali je zbog pandemije dva puta odgađan. Tim više nastavak koncerata, koje je u prethodnom koncertnom nizu vidjelo gotovo dva milijuna ljudi, izaziva oduševljenje publike. Na koncertu je potvrđen i nastup benda Lord Of The Lost.

Očekivanja obožavatelja Iron Maidena od budućih koncerata tim su veća što su i publika i mediji prvi dio turneje ocijenili kao do sada najekstravagantniji i vizualno najspektakularniji. No, prema riječima glazbenika poznatog britanskog heavy metal sastava, povratak koncertima donosi i novosti u scenskoj produkciji te uključuje i pjesme s novog albuma „Senjutsu“. To znači da će nastavak turneje, koji uključuje i zagrebački koncert, biti još uzbudljiviji i bogatiji od prvog.

Karte za svibanjski koncert Iron Maidena u Zagrebu već su u prodaji u sustavu Eventim.hr.

Objavljeno: 15.12.2021