Tvornica kulture: Premijerni i ekskluzivni koncert Sinead O'Connor u Zagrebu

Kultna pjevačica Sinead O’Connor, među najvećim talentima glazbene industrije od sredine osamdesetih godina prošloga stoljeća do danas, u zagrebačkoj Tvornici kulture sredinom siječnja priređuje premijerni i ekskluzivni zagrebački koncert.

Brojni obožavatelji kultne pjevačice Sinead O’Connor, koja se svrstava među najveće glazbene talente posljednjih desetljeća, imat će 15. siječnja priliku u zagrebačkoj Tvornici kulture uživati u njezinom koncertnom nastupu. Riječ je o premijernom, ali i ekskluzivnom zagrebačkom koncertu na kojem je broj ulaznica ograničen na samo 1200.

Sinead O’Connor poznata je po odličnim pjesmama, među kojima je posebno zapažena njezina verzija pjesme „Nothing Compares 2 U“.

Široj je publici poznata i po velikom broju skandala i kontroverzija koji, međutim, nisu na dulje staze naškodili njezinoj glazbenoj karijeri.

Upravo posljednjih godina karijera Sinead O'Connor, sada s novim sastavom, doživljava pravi procvat i koncertni su joj nastupi redovito rasprodani, a na radiopostajama se povećanim intenzitetom izvode njezini glazbeni brojevi. Poslije zagrebačkog koncerta prvi put nakon duljeg vremena kreće na veliku američku turneju.

Objavljeno: 03.12.2019