Tough Mudder 5K Urban: Svjetski timski izazov uskoro u Zagrebu

Tough Mudder, najzabavniji izazov izdržljivosti na svijetu i inovativni sportski događaj, ovoga će se listopada održati u Zagrebu. Pridružite mu se!

Svjetski hit, timski izazov Tough Mudder 5K Urban održat će se 11. i 12. listopada ove godine na zagrebačkom Bundeku i Savskom nasipu. Prema dosadašnjim iskustvima iz drugih zemalja, sudjelovat će ljudi različite dobi, fizičke spreme i zanimanja, a uglavnom se prijavljuju u timovima. Više od deset inovativnih prepreka koje u tom izazovu treba prijeći nisu nesavladivi zadaci, tim više što u njihovom savladavanju pomaže tim, ali i – što je sigurno njegova posebnost – svi ostali sudionici. Zanimljivost je i to što nema rangiranja pa se manifestacija i ne zove klasičnom utrkom nego, s obzirom na zanimljive prepreke, ona je izazov u kojem ima također mnogo zabave, dobrog raspoloženja i zajedništva. S time u skladu, oni koji dođu do cilja umjesto medalja i trofeja dobivaju ekskluzivnu Tough Mudder traku za glavu te majicu.

Za zagrebački Tough Mudder 5K Urban izazov, koji ima humanitarni karakter, prijavljujete se putem stranice Eventim.hr ili izravno na njihovim prodajnim mjestima. Prodaja kotizacija traje sve do listopada, a cijena će tijekom vremena rasti.

Tough Mudder Inc. osnovali su 2010. godine Will Dean i Guy Livingstone, a do sada je na tom izazovu, koji uvijek ima humanitarni karakter, sudjelovalo više od 3,5 milijuna ljudi. U 2019. godini Tough Mudder će organizirati više od 50 događaja u zemljama širom svijeta, a zagrebački je prilika da u Zagrebu osjetite njegov jedinstven duh.

Objavljeno: 03.07.2019