Summer BuzZG: Vodič kroz ljetna događanja

U istraživanju programa bogatog zagrebačkog ljeta od velike će vam pomoći biti online vodič Summer BuzZg, zahvaljujući kojem će svatko pronaći upravo ono što želi.

Što vas u Zagrebu očekuje ovoga ljeta? Poduži je popis ljetnih programa koji sve do kraja rujna pozivaju na zanimljive priredbe za publiku svih afiniteta i dobi. Za snalaženje u tom mnoštvu i izbor dobrog ljetnog provoda od velike vam je pomoći Summer BuzZG, vaš vodič kroz izuzetno bogato i zanimljivo ljeto u Zagrebu i pouzdan način da pronađete upravo ono što vas najviše zanima. 

Informativan i pregledan, Summer BuzZG donosi bogat izbor događanja, od kojih ćemo spomenuti tek dio. Tako ćete zanimljive priredbe pod zajedničkim nazivom Zagrebački vremeplov, koje oživljavaju zagrebačku prošlost, moći pratiti sve do kraja listopada. U Muzeju prekinutih veza jazz koncerti vas očekuju do 21. srpnja. Koncerti, zabava i bogati dječji programi Ljeta kod Matoša traju do kraja srpnja, a Ljetne noći Teatra Exit pozivaju vas na predstave do 4. kolovoza. Koncerti u Paviljonu – Jeka u parku Maksimir, u prekrasnom maksimirskom parku, traju do 24. srpnja. U srcu grada u paviljonu parka Zrinjevac svake nedjelje od 17. srpnja do 7. kolovoza točno u podne očekuju vas promenadni koncerti ozbiljne glazbe Mali Classic. Ljetna scena Amadeo od 17. kolovoza do 10. rujna poziva na glazbene koncerte umjetnika iz Hrvatske i inozemstva. Na otkrivanje romantičnih gornjogradskih prostora pozivaju vas atraktivni programi Dvorišta i Malog piknika, a umjetničke intervencije u gradski prostor donose projekti Mali Zagreb koji traje od početka svibnja sve do kraja rujna te Okolo koji se održava u posljednjoj dekadi kolovoza. 

Sve o bogatom zagrebačkom ljetu saznajte na https://www.infozagreb.hr/summerbuzzg  

Objavljeno: 15.07.2022