Stadion Šalata: Simple Minds ponovo u Zagrebu

Simple Minds će u srpnju u Zagrebu, u sklopu svjetske turneje, četiri desetljeća rada obilježiti koncertom na kojem će publiku podsjetiti na svoje najveće hitove.

Grupa Simple Minds će 13. srpnja u Zagrebu na stadionu Šalata održati koncert koji s velikim nestrpljenjem očekuju njihovi poklonici u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Koncert se održava u sklopu svjetske turneje „40 Years of Hits” i drugi je nastup popularnih glazbenika u Zagrebu. Naime, grupa Simple Minds je prije šest godina nastupila u prepunoj Maloj dvorani Doma sportova.

Na ovogodišnjem će nastupu ti svjetski poznati i cijenjeni škotski rock glazbenici izvesti najveće hitove iz svoje četiri desetljeća duge karijere.

U europskom dijelu svjetske turneje održat će 53 koncerta u 16 zemalja, a zagrebački nastup jedini je u regiji.

Kao uvod u obljetničku proslavu grupa je objavila dva izdanja, koncertni album „Live In The City Of Angels“, koji je sniman na dugoj sjevernoameričkoj turneji, te kompilaciju „40: The Best Of 1979 – 2019“. Kolekcija hitova pregled je duge i impresivne karijere toga sastava, a uključuje 40 pjesama, od najvećih hitova do nove pjesme, obrade „For One Night Only“ Kinga Creosotea.

Sve njih uživo će u srpnju čuti i zagrebačka publika.

Karte za ovaj koncert već su u prodaji.

Objavljeno: 10.03.2020