SRC Šalata: Atraktivni koncerti pod vedrim nebom

Sportsko-rekreacijski centar Šalata i ove je godine mjesto održavanja koncerata poznatih izvođača iz Hrvatske i svijeta, pa će ta zanimljiva scena pod vedrim nebom u samom središtu grada biti često odredište svih koji vole dobru zabavu. Izdvajamo neke…

SRC Šalata, koji se nalazi samo desetak minuta hoda od središnjega gradskog trga, i ovoga će ljeta na prostoru stadiona ugostiti mnoge poznate hrvatske glazbenike kao i inozemne kojima je Zagreb jedna od postaja na njihovim glazbenim turnejama.

Tako će 3. srpnja, u sklopu svjetske turneje The Flash And Blood, na Šalati nastupiti svjetski poznata grupa Whitesnake predvođena glazbenikom Davidom Coverdaleom.

Samo tri dana kasnije na istom će mjestu nastupiti hrvatska glazbena umjetnica Josipa Lisac. U koncertnom prostoru, samo za ovu priliku pretvorenom u veliku kazališnu dvoranu na otvorenom s isključivo sjedećim mjestima, ta će vrsna interpretatorica gledatelje provesti kroz golemi umjetnički opus dug više od pedeset godina.

Srpanjski će koncertni niz zatvoriti grupa Skunk Anansie, britanska rock četvorka predvođena karizmatičnom Skin. Oni će svojim najvećim hitovima obilježiti 25 godina djelovanja te je upravo na zagrebačkoj sceni najavljena prava rođendanska proslava.

Objavljeno: 05.06.2019