Šalata: Grupa Placebo uskoro u Zagrebu

Grupa Placebo sredinom srpnja priređuje koncert u Zagrebu na kojem će, uz dobro poznate hitove, izvoditi i tek nedavno objavljene nove pjesme.

Britanski alternativni rockeri Grupa Placebo održat će 15. srpnja na zagrebačkoj Šalati koncert na kojem će izvoditi svoje nove pjesme, ali i dobro poznate hitove kojima su osvojili publiku. Zanimanje za ovaj koncert tim je veći što grupa, posvetivši se stvaranju novih pjesama, dvije godine nije priređivala koncerte, a upravo je Zagreb jedna od prvih postaja na njihovoj turneji.

U više od 20 godina djelovanja Placebo, jedan od najpoznatijih rock-sastava današnjice, prodao je više od 12 milijuna albuma, među kojima su najuspješniji „Placebo“, „Without You I’m Nothing“, „Black Market Music“ i „Sleeping with Ghosts“. Čak pet njihovih albuma uvršteno je na ljestvice deset najboljih u Velikoj Britaniji, a surađivali su s poznatim izvođačima kao što su David Bowie, Robert Smith i Michael Stipe.

Ovaj je britanski alternativni rock-sastav u Zagrebu već gostovao prije četiri godine u sklopu turneje „20 Years of Placebo“, kada su svojim nastupom oduševili brojnu zagrebačku publiku.

Objavljeno: 10.03.2020