language

Upišite traženi pojam

Nova sajamska priredba - Football Fest na Zagrebačkom velesajmu

Uz sudjelovanje svjetskih proizvođača opreme i usluga za nogomet te organizacijom raznih popratnih događanja na Zagrebačkom velesajmu će se od 27. do 30. listopada održati prvi Football Fest.

Na Zagrebačkom velesajmu će se od 27. do 30. listopada održati prvi Football Fest. Na tom specijaliziranom sajmu okupit će se cjelokupna industrija koja svoju proizvodnju vezuje uz nogomet, od proizvođača kopački, opreme, trave do proizvođača medicinskih pomagala i raznih usluga.

Uz prezentaciju sportske opreme i artikala, ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu na ovom premijernom sajmu očekuje i bogat popratni program. Održat će se konferencija i radionice, u čijem će radu sudjelovati mnoga ugledna imena iz svijeta nogometa kao i vodeći ljudi mnogih institucija i tvrtki, a aktivni sudionici bit će i predstavnici UEFA-e i FIFA-e.

Budući da je Hrvatska poznata kao zemlja velikih nogometnih imena i ljubitelja toga sporta, ne sumnjamo da će ova sajamska priredba privući i brojne posjetitelje izvan granice zemlje. Tim prije što je u regiji registrirano više od dva milijuna aktivnih nogometaša i očito je da postoji veliko zanimanje za nogomet. Osim toga, obradom niza aktualnih tema, osobito iz područja digitalnog marketinga i društvenih mreža, nogometnim djelatnicima iz čitave regije pruža se mogućnost da na ovoj konferenciji nauče nešto novo te korištenjem suvremenih alata što bolje promoviraju vlastite klubove.

Organizator prvog Football Festa je tvrtka AB Sport Consulting.

04.08.2016.