language

Upišite traženi pojam

Mobilna trkačka aplikacija SightRun - Dobre vijesti za ljubitelje trčanja

Mogu li se povezati trčanje i turističko razgledavanje? Itekako! Povezuje ih mobilna aplikacija za turističko trčanje SightRun!

Tvorci aplikacije odlučili su trkačima i ljubiteljima trčanja pružiti mogućnost da se drže svoje rutine i kad su u posjetu nekom novom gradu. Zahvaljujući toj aplikaciji, trkači koji su u posjetu Zagrebu mogu upoznati grad dok uživaju u svojoj omiljenoj aktivnosti. Aplikacija sadržava trkačke audio ture koje kombiniraju trčanje s turističkim razgledavanjem. Sve što treba učiniti jest preuzeti odabranu turu na svojem mobitelu, staviti slušalice na uši i stisnuti play. Ne samo da trkačima pomaže upoznati novu destinaciju, nego je SightRun i predstavlja kao „Runner’s Friendly”. Osim što je turističko trčanje novina u turizmu, aplikacija SightRun je i prilika da lokalni trkači upoznaju svoj grad na sasvim novi način.

Trkačke ture mobilne aplikacije SightRun dostupne su na hrvatskom i engleskom jeziku. Prvi je dostupan Zagreb – grad prijatelj trkača i trkačka destinacija, nakon kojeg će se u aplikaciji naći i drugi hrvatski gradovi.

03.07.2017.