Masters of Dirt: Po adrenalin u Zagreb!

Najbolji svjetski freestyle virtuozi na motociklima, biciklima i quadovima jamče Zagrepčanima i njihovim gostima odličan, adrenalinski završetak godine: Masters of Dirt potkraj prosinca dolaze u Zagreb!

Masters of Dirt, zvijezde freestyle motocross vratolomija, najavljuju 28. prosinca u Areni Zagreb spektakularnu priredbu u sklopu svjetske turneje Masters of Dirt Total Freestyle Tour 2019.

Posjetitelje Arene Zagreb očekuje adrenalinski spektakl prepun nevjerojatnih skokova i flipova na motociklima, quadovima, planinskim i BMX biciklima na kojima će se izvoditi najluđi trikovi na svijetu te skakati do čak 14 metara u visinu na poligonu dugačkom 24 metara.

Adrenalinskom ugođaju bez premca sigurno će dodatno pridonijeti miris spaljenih guma, zvukovi službenog Masters of Dirt DJ-a Mosakena te izvedbe plesačica Fuel Girls iz Velike Britanije.
Publika će na ovom spektaklu s najvećom pozornošću pratiti FMX šampiona Kai Haasea, poznatog po tome što je prvi u svijetu izveo FMX flat-drop backflip sa svojim motociklom na zemlji i to s rampe visoke nevjerojatnih 10 metara. Isto tako je najavljen nastup Alexa Rozmana koji će izvesti backflip na svojem quadu, kao i dolazak zvijezde freestyle planinskog bicikliranja Adolfa Silve koji će izvesti triple backflip na mountainbike biciklu.

Jednom riječi, za sve željne adrenalina u Zagrebu će Masters of Dirt prirediti spektakularni doživljaj na samom kraju godine.
Ulaznice za odrasle mogu se kupiti po cijeni od 220 do 420 kuna, za djecu od 6 do 12 godina od 110 do 300 kuna, a djeca mlađa od 6 godina imaju besplatan ulaz ako ne zauzimaju dodatno sjedalo.
Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima, uz prethodnu najavu, ulaze besplatno.

Objavljeno: 04.11.2019