language

Upišite traženi pojam

LEGENDARNI ROCKERI NA ŠALATI – THE CULT

Jedan od najvećih rock-bendova od 80-ih godina do sada, apsolutni miljenici domaće publike, legendarni The Cult, gostovat će na zagrebačkoj Šalati 27. lipnja ove godine!

U Zagreb ponovno dolaze nakon osam godine stanke. Ti su Britanci, naime, 2009. godine rasprodali Malu dvoranu Doma sportova, a sada će prvi put nastupiti na velikome spektaklu na otvorenome u Zagrebu. Organizatori su rock i metal koncerte najavljene za lipanj objedinili pod imenom Zagreb RockFest. U lipnju će tako u Tvornici svirati Mastodon i Ministry, a na Šalati 26. lipnja, dan prije The Culta, nastupit će Prophets of Rage, House of Pain te Black Peaks. Ian Astbury i njegovi momci ipak su ponajveći mamac i jamac vrhunskoj svirci.

Ulaznice su u prodaji od 3. ožujka po cijeni od 200 kn, od 24. travnja do 26. lipnja za ulaz će trebati izdvojiti 220, a na dan koncerta 250 kn. Kupiti ih se može na nekoliko adresa: Dirty old shopu uTratinskoj 18, Rockmarku u Berislavićevoj 13, Tvornici kulture u Ulici Ljudevita Posavskog 1, prodajnim mjestima Eventima i na stranici www.eventim.hr.

06.03.2017.