Gosti ocjenjuju: Esplanade Zagreb među najboljim hotelima u srednjoj Europi

Popisu brojnih prestižnih nagrada i priznanja Hotelu Esplanade Zagreb ovih je dana je pridodano još jedno: gosti su ga svrstali na osmo mjesto najboljih u srednjoj Europi!

Esplanade hotel Zagreb dobitnik je još jednog velikog priznanja: na prestižnom popisu Reader's Choice Awards 2022. godine časopisa Condé Nast Traveler glasovima čitatelja uvršten je na popis 20 najboljih hotela srednje Europe. Kao jedini u Hrvatskoj, na toj je ljestvici zauzeo visoko osmo mjesto, ostavivši iza sebe mnoge poznate srednjoeuropske hotele.

To je priznanje tim važnije što je zasluženo ocjenama putnika koji u poznatom časopisu Condé Nast Traveler uz hotele, na osnovi vlastitoga iskustva, ocjenjuju i najbolje destinacije, otoke, zračne prijevoznike, kruzere, odmarališta i spa destinacije.

U povodu dodjele ove nagrade, direktor Hotela Esplanade Ivica Max Krizmanić je rekao: „Izuzetno smo ponosni na nagradu Reader's Choice Awards, kao i na brojne prethodne poput World Luxury Hotel Awards, Condé Nast Traveler Gold List, Expedia Insiders Select, World Travel Awards, Luxury Travel Guide Award, Trip Advisor Hall of Fame i mnoge druge. One dokazuju da cijeli Esplanadin tim kontinuirano prati tradiciju, uvodeći pritom novitete i trendove u poslovanje koji osvajaju goste svih dobnih skupina.“

Esplanade Zagreb Hotel izgrađen je 1925. godine za putnike legendarnog Orient Expressa. Opredijeljen za vrhunsku kvalitetu i gostoprimstvo, taj hotel smješten u samom središtu grada je tijekom stoljetne povijesti ugostio i brojne svjetske umjetnike, državnike i druge poznate ličnosti.

Objavljeno: 08.11.2022