Festival Let the Music Be Free: Najbolji svjetski DJ-evi u Zagrebu

Ljubitelji elektronske glazbe potkraj kolovoza okupit će se u Zagrebu na festivalu Let the Music Be Free gdje ih očekuje odličan provod uz glazbu svjetski poznatih DJ-eva.

Na jednoj od najatraktivnijih zagrebačkih lokacija, jezeru Jarun, 21. kolovoza održat će se festival Let the Music Be Free na kojem će se za odličnu atmosferu pobrinuti više od 40 DJ-eva iz cijelog svijeta, među kojima su Marco Carola, Luciano, Claptone i mnogi drugi.

Kreativan tim okupljen u zagrebačkoj event agenciji Playbox krajem 2019. godine organizirao je Vegas Electric Parade koju je vidjelo 80.000 ljudi. Budući da je pandemija poremetila planove za nastavak u Las Vegasu, organizatori su odlučili nastaviti s priređivanjem takvog događaja u svojem gradu Zagrebu i tako ljubitelje te vrste glazbe i dobrog provoda dovesti u kolovozu na jarunsko jezero. Po uzoru na najpoznatije događaje takve vrste, oko jezera će kružiti šest pokretnih pozornica na kojima će se izmjenjivati DJ-evi pa će posjetitelji moći slijediti omiljene izvođače ili će na svojim lokacijama uživati u glazbi koju izabire svaki od njih. Program će službeno započeti točno u podne, a potrajat će sve do jutarnjih sati sljedećega dana. Uz vrhunsku elektronsku glazbu i odličnu atmosferu, organizatori najavljuju i popratne programe, poput live slikanja grafita, izložbe električnih automobila, gastronomske ponude, chill out zone i još mnogo toga.

Ranije kupljene karte po povoljnijoj cijeni u prodaji su preko Eventima:

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/let-the-music-be-free-festival-zagreb-src-jarun-jarunsko-jezero-1233717/performance.html

Objavljeno: 07.06.2021