Edukativan i jedinstven suvenir - Meet Zagreb – Memory Zagreb

Zaigrajte uzbudljivu edukativnu igru koncentracije „Meet Zagreb – Memory Zagreb” i istražite grad, a nakon putovanja ponesite je kući kao originalni suvenir.

Upoznajte Zagreb igrajući se uz pomoć edukativne i zabavne igre „Meet Zagreb – Memory Zagreb”, koju su i turisti prepoznali kao originalni suvenir. Igru je osmislila Iva Šimeković, vlasnica tvrtke MegaVisit, i kroz svoj projekt MCroatia pružila mogućnost turistima da upoznaju i zapamte najljepša mjesta u Zagrebu.

U toj uzbudljivoj edukativnoj igri koncentracije može sudjelovati od dva do pet igrača. U njoj će turisti pronaći autorske fotografije Zagreba s ukupno devetnaest najautentičnijih lokacija u gradu, oblikovanih u formu memory igre. Osim memory Zagreba, autorica toga projekta izradila je memory Dubrovnika te nacionalnih parkova i parkova prirode u Hrvatskoj. Zbog toga su edukativne igre MCroatia sve traženije i među hrvatskim obiteljima s djecom.

U tom proizvodu, koji stane u svaki džep, tako će kupci osim igre dobiti i jedinstven suvenir, a on se može kupiti u suvenirnicama, galerijama, knjižarama te poslovnicama Hrvatske pošte.

Objavljeno: 01.04.2016