Natrag na newsletter

Croatia Winter Music Festival - Sedam dana u ritmu elektronske glazbe

Od 31. prosinca 2016. do 6. siječnja 2017. godine u Areni Zagreb održat će se Croatia Winter Music Festival na kojem će nastupiti svjetska DJ imena, a bit će organiziran i spektakularan doček Nove godine.

Dođite na Croatia Winter Music Festival gdje vas, uz najbolji novogodišnji doček u Europi, očekuje sedam dana zabave u ritmu elektronske plesne glazbe uz nastup svjetskih DJ-va. Na tom spektakularnom New Year's Eve 360° partiju u Areni Zagreb zabavljat će vas legendarni Armin van Buuren, koji je čak pet puta proglašen najboljim svjetskim DJ-em i tu je titulu osvajao četiri godine zaredom. Njemu će se na pozornici pridružiti i jake nizozemske snage, producent i electro house DJ MOTi te producent elektronske plesne glazbe Sander van Doorn. U programu NYE 360° nastupit će i mlada ukrajinska electro i progressive house DJ-ica i producentica Juicy M, nizozemski DJ Julian Jordan i trance DJ David Gravell.

Za sve one koji ne uspiju biti na spektakularnom dočeku Nove godine, 1. siječnja će se održati njegova repriza, dok će se sljedeća dva dana organizirati Gaming Championship turnir na kojem će sudjelovati neki od najboljih svjetskih timova. Dakako, ljubitelji elektronske plesne glazbe neće biti zakinuti ni u nastavku festivala, gdje ih također očekuje nastup najpopularnijih DJ zvijezda i redovitih sudionika Ultra festivala širom svijeta.

Organizatori Croatia Winter Music Festivala su Ultra Europe, Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba i putnička agencija Atlas.

Objavljeno: 02.12.2016