Art park: Krovna tema Odiseja u svemiru 2021. godine

Pobjeći od ljetnih vrućina, uživati u atraktivnim i raznolikim sadržajima na otvorenom i ugodno provoditi vrijeme na način koji sami odaberete – sve to do početka rujna pruža Art park smješten u parku Ribnjak, u samom središtu grada.

Sve do 4. rujna u parku Ribnjak, u samom središtu Zagreba, traje Art park koji se organizira već šest godina, a traje od lipnja do početka rujna i omiljena je manifestacija Zagrepčana i njihovih gostiju. Do sada je, s krovnom umjetničkom temom „Odiseja u svemiru 2021.“, ugostio brojne umjetnike iz zemlje i svijeta te na mnogo načina progovara o izazovnom vremenu u kojemu živimo.

Ovogodišnji veliki mural, dug 60 metara, potpisuje umjetnički kolektiv Jutarnja šetnja, a tema mu je svemir. Sve do prvih dana rujna posjetitelji mogu sudjelovati na brojnim radionicama za velike i male, glazbenim i filmskim večerima, jutarnjim satovima joge, u programu posvećenom održivosti, recikliranju i „zelenim pričama“. Također se posjetitelji mogu rekreirati igrajući stolni tenis ili pak opustiti uz ugodno štivo u ljuljačkama za čitanje. U sklopu toga zanimljivog i atraktivnog „umjetničkog parka“ također se održavaju vintage buvljaci, piknici, izložbe i prezentacije mladih umjetnika i nude mnogi drugi sadržaji.

Šesto izdanje Art parka održava se uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba i Grada Zagreba.

Objavljeno: 18.08.2021