6. Hrvatska Tattoo konvencija: Novosti iz svijeta tetovaža

Šesta Hrvatska Tattoo konvencija, sajam tetoviranja i opreme, od ove se godine održava na novoj lokaciji; prilika je to da se upoznaju novi trendovi i tehnike tetoviranja, vidi pa i kupi suvremena oprema ili da se pak „počastite“ novom tetovažom.

U Zagrebu će od 17. do 19. svibnja 6. Hrvatska Tattoo konvencija okupiti mnoge hrvatske i inozemne majstore tetovaže kao i njihove poklonike. Od ove se godine održava na novoj, prostranijoj i pristupačnijoj lokaciji, u 11d paviljonu Zagrebačkog velesajma, a posjetitelji će imati priliku upoznati nove trendove u tetovaži kao i najsuvremeniju opremu. Događaj će također biti prilika za kupovinu opreme vodećih svjetskih distributera za tetoviranje i piercing.

Konvencija ima i natjecateljski dio pa će najbolje tetovaže biti nagrađene. Za one koji žele usavršiti vještinu tetoviranja ili naučiti nove tehnike pripremaju se brojni seminari i prezentacije.

Na 6. Hrvatskoj Tattoo konvenciji poklonici tetoviranja moći će se ukrasiti novom tetovažom s potpisom nekih od poznatih hrvatskih ili inozemnih majstora tetoviranja.

Objavljeno: 13.05.2019