language

Upišite traženi pojam

44. Interliber: Mjesto susreta za sve ljubitelje knjiga

Poklonici pisane riječi svake godine s posebnim nestrpljenjem očekuju mjesec studeni, kada na sajmu knjiga Interliber na jednom mjestu imaju prilike vidjeti najbolje naslove hrvatskog i inozemnog izdavaštva, ali i upoznati autore.

Na Zagrebačkom velesajmu od 8. do 13. studenoga održat će se 44. međunarodni sajam knjiga Interliber. Riječ je o najvećoj i najstarijoj književnoj manifestaciji takve vrste u Hrvatskoj, na kojoj svoja izdanja posjetiteljima predstavljaju domaći i inozemni nakladnici i knjižari, kao i platformi za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja.

Za ljubitelje pisane riječi to je prilika da se na brojnim radionicama i promocijama upoznaju s načinom stvaranja knjiženih i drugih djela te da se susretnu s autorima. Mnogi od njih dolazak na Interliber koriste i za kupovinu zanimljivih izdanja po promotivnim cijenama.

U vrijeme kada se mnogi pitaju o sudbini tiskanih izdanja, pogotovo knjiga, Interliber je – zahvaljujući iznimno velikom broju posjetitelja svih generacija – snažna poruka da pisana riječ nikada ne izlazi iz mode te da broj onih koji čitaju raste.

Radno vrijeme sajma je od 10 do 20 sati, odnosno u petak i subotu do 21 sat. Ulaz je slobodan.

08.11.2022.