Pod starim krovovima Gornjega grada

Šetnja Gradecom na drugačiji način, uz priče koje otkrivaju kako su živjeli, što su radili i kako su se zabavljali purgeri

Od srednjeg vijeka do danas, od Kamenitih vrata do Kule Lotrščak - prošećite gornjogradskim ulicama i dopustite da vas ponesu oživljene priče i tajne skrivene pod starim krovovima, od kićenih gospodskih palača do purgerskih pivnica. Saznajte kakve su se tajne skrivale iza kićenih fasada, a kakve odavale u lokalnim gostionicama; kakva su ruha plijenila uzdahe na svečanim balovima i kakva je trpeza održavala marljive radnike i obrtnike. Upoznajte Zagreb kroz njegove vesele i tužne priče.

Datum/dan polaska: 16.12. 

Vrijeme polaska: 18:00

Mjesto polaska: Kamenita vrata

Jezik: hrvatski, engleski i ostali jezici na upit

Trajanje razgleda: 2 h

Cijena razgleda: besplatno

Razgledi na upit: Rezervacija/Prijava: Da

Dodatna napomena: Da

Poznati o Zagrebu

The Fratellis (Jon)

The Fratellis (Jon)

Hvala svima koji nas došli vidjeti na INmusic festival! Oduševljeni smo gradom i nadamo se da se opet vidimo.

Izvor: INmusic festival

Courtney Thorne Smith

Courtney Thorne Smith

Hvala na jednom od najboljih hotelskih iskustava ikada. Sobe su nam bile prelijepe, osoblje je izvrsno, svaki trenutak je bio predivan. A Zagreb... čaroban! Sve najbolje!

Izvor: Esplanade Zagreb Hotel

Pixies

Pixies

Veliko hvala u ime banda PIXIES na još jednom divnom danu u Zagrebu! Izvrstan festival i prekrasna publika (molimo manje kiše drugi put!!), Doviđenja.

Izvor: INmusic festival

50Cent

50Cent

Posebno sam se veselio dolasku u Zagreb, pogotovo zato što je majka putovala sa mnom. Moji ljudi su sve istražili kako bismo stigli vidjeti glavne stvari u gradu!

Izvor: Hotel Antunović Zagreb

Eric Sardinas

Eric Sardinas

Veselim se Zagrebu kao odredištu gdje se uvijek dobro osjećam i čini se kako je predugo prošlo od zadnjeg puta, iako se radi o nešto više od godinu dana.

Izvor: www.muzika.hr

Wolfmother

Wolfmother

Lokacija na kojoj se održava festival i Zagreb u kojem smo proveli iznimno opušteno prijepodne su prekrasni.

Izvor: INmusic festival

Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg je jesen 2007. proveo u Zagrebu: Zagreb je nevjerojatan grad. Uživao sam razgledavajući stare dijelove grada, a na večer sam izlazio u klubove. Oduševilo me i to što je blizu Austrije i Italije, pa sam za vikende odlazio u Veneciju, Milano, Ljubljanu, Graz, Split...

Izvor: www.vjesnik.com

Chris Urbanowicz

Chris Urbanowicz

Sjećam se nastupa na INmusic festivalu. Jedva čekamo da ponovo vidimo svoje obožavatelje. Mislim da će biti vrlo uzbudljivo.

Izvor: www.tportal.hr

David Byrne

David Byrne

Ako izuzmemo okolna brda s jedne strane grada, Zagreb je grad savršen za pedaliranje.David Bryne (Talking Heads) povodom izlaska knjige Biciklistički dnevnik

Izvor: www.mvinfo.hr

Baka DJ, Ruth Flowers

Baka DJ, Ruth Flowers

Zagreb je predivan, ali najviše su me oduševili ljudi. Svi su toliko ljubazni i pristupačni. Bolje domaćine si nisam mogla poželjeti.

Izvor: Hotel Antunović Zagreb