language

Upišite traženi pojam

Razgled grada

Za sve koji vole razgledavati, ovo je grad u kojem je sve lako dostupno i povezano. Jednostavno se uputite u jednom smjeru i sigurno ćete naići na mnoštvo zanimljivosti, simpatičnih kutaka i nenadanih otkrića. Upoznajte srdačne lokalce, uživajte u gastronomskim specijalitetima i upijajte kulturu grada - sve vam je nadohvat ruke!

Za sve željne informacija, ovo je grad s mnoštvom organiziranih tura na kojima ćete saznati sve čarobne priče o njegovoj povijesti. Metode razgleda grada bit će jednako posebne i inovativne kao i sadržaji koje ćete vidjeti i doživjeti. 
Od klasičnih pješačkih do inovativnih gastronomskih tura, razgleda na rikši, električnom romobilu ili u fijakeru, pa sve do leta balonom ili skakanja padobranom, uputite se u avanturu i pustite da vas šarmira ovaj grad od milijun srca.

Razgledi grada autobusom

Htjeli biste obići sve zagrebačke znamenitosti uz originalan i fleksibilan način kretanja? Želite upijati atmosferu krajolika s lakoćom? Autobus na kojeg ulazite i izlazite po želji najbolja je opcija za vas!

Razgledi grada na biciklu

Od malih nogu svi Zagrepčani uče voziti bicikl, pa ne čudi što je to jedno od glavnih prijevoznih sredstava za put do škole, na posao, do trgovine, do kafića ili jednostavno za rekreaciju. Želite li iskusiti njihov grad kao što to oni čine, ne postoji bolja opcija od razgledavanja na dva kotača.

Razgledi iz zraka

Za sve one avanturističkog duha koji žude za naletom adrenalina klasičan razgled grada jednostavno neće biti dovoljan. Hipnotičnu i jedinstvenu perspektivu Zagreba ćete iskusiti ako se odvažite se i krenete u razgled grada na sasvim neočekivan način - iz zraka!

Povijesni razgledi

Ulice su Zagreba prepune ostataka tisuću godina bogate povijesti – neki od njih su skriveni, a neki jasno vidljivi. Ove će vas ture povesti na putovanje koje otvara oči svim tajnama, mitovima i legendama grada podno Sljemena!

Kostimirani razgledi

Bujne barokne haljine, „gizdava“ gospodska odijela, mračne coprničke haljine i reinkarnacija jednog uma daleko ispred svog vremena. Zvuči intrigantno, zar ne? Sve su ovo vaši pratitelji na kostimiranim razgledima Zagreba!

Zagrebačke priče

Kako je Zagreb dobio ime? Tko jaše na središnjem zagrebačkom trgu te kamo on to pokazuje? Od onih poznatih diljem Europe do onih koji su lokalni junaci, ovi likovi imaju priče koje želite saslušati!

Gastro ture

Štrukli, šnicli, pivo, klipići, mlinci, tafelšpic, trganci i… tartufi? Da da, sva ova hrana obilježava Zagreb, pravo gastronomsko odredište koje vuče razne kulinarske utjecaje, od Beča do Mediterana.

Ostali razgledi

Od umjetnosti do društvenih mreža, ove ture su zbilja posebne, inovativne i kreativne. Na neobične će vas načine upoznati sa zagrebačkim pričama, dajući vam iskustvo koje ćete zauvijek pamtiti!