language

Upišite traženi pojam

ESA

Savska cesta 1

ESA je jedna od najstarijih agencija za vodiče u Hrvatskoj, osnovana je 1. svibnja 2006. godine, a od tada je tim vodiča u porastu. Danas, ESA broji desetke zaposlenika, a do sada su vodili više od 50 000+ gostiju u Zagrebu i šire.

Njihov tim se sastoji od stručnih licenciranih vodiča koji rade na raznim stranim jezicima, kao što su engleski, njemački, francuski, španjolski, portugalski, talijanski, ruski. Većina vodiča ima preko 5 godina iskustva u industriji što jamči profesionalni pristup s vrhunskom uslugom. Tim se sastoji od mladih entuzijasta, stručnjaka koji imaju iskustva u radu s različitim narodima, vrlo su svjesni razlike u kulturama, a svakom gostu prikladno pristupaju.

Osim za pružanje vodiča, pratitelja / lidera i predstavnika, ESA je također poznata za pružanje usluga i tura po mjeri, pješačke ture u Zagrebu, Hrvatskoj i šire.  Najnovija niša je “Avanturizam”, nude se biciklističke jednodnevne rute, planinarske izlete, kajaking i rafting.

Njihova misija je promovirati rodni im Zagreb i okolicu, kao i cijelu Republiku Hrvatsku. Uz njihovu pomoć možete otkriti sva skrivena blaga Hrvatske.