language

Upišite traženi pojam

American Dental Center Miletic

Ulica Pere Pirkera 15

American Dental Center Miletic se nalazi u Zagrebu.

Stomatološki centar nalazi se na istočnoj strani grada, u blizini glavne autoceste, zračne luke Pleso, željezničkog kolodvora i autobusnog kolodvora. Ako dolazite automobilom, možete potpuno izbjeći gužve u gradu i imati jednostavan pristup Dental centru. Javni prijevoz je tik do Dental Centra (autobus i vlak) koji vas vodi do centra Zagreba u 15-20min. Naš smještaj za pacijente su također u blizini dentalnog centra, nudi razne aktivnosti.

Nakon preseljenja u Hrvatsku iz Chicaga, Dr. Ivan Miletić, imao je viziju osnivanja stomatološke ordinacije po uzoru na one iz Sjedinjenih Američkih Država. Praksa i stil rada u pristupu svakom pacijentu je individualna i s dostojanstvom, nudeći prvoklasnu personaliziranu uslugu.

Američka stomatološka Centar Miletić koristi najsuvremeniju stomatološke tehnologiju, te u kombinaciji sa specijaliziranim timom obrazovanim u SAD-u i Europi, koristi i najnaprednije metode u liječenju pacijenata. Naš centar nudi vam potpuni tretman od dijagnostike, implantologije, estetske stomatologije, kirurgije, parodontologije, protetike radiografije, ortodoncije i opće stomatologije.

Znamo da za mnoge ljude posjet stomatologu može biti stresno iskustvo. Naš ugodan ambijent i suosjećajni stomatolozi će razbiti vaše strahove i pokazati vam svijet stomatologije kkav nikada niste vidjeli.