Aplikacije

Smartphone aplikacije koje vam dodatno olakšavaju snalaženje po gradu.

Moj ZAGREB

MojZagreb je besplatna aplikacija za građane Zagreba putem kojem možete pristupiti elektroničkim uslugama Grada

iTunes   Google Play

ZgPark

Aplikacija ZgPark primarno se koristi za kupnju, plaćanje i nadoplatu parkirališnih karata u javnim garažama (Rebro, Petrinjska, Langov trg) i na javnim parkiralištima. Aplikacija podržava funkcionalnosti unosa registarskih oznaka vozila, unosa i odabira parkirališnih karata, administriranje korisničkih podataka i bankovnih kartica.

Aplikacija ZgPark podržava slijedeće načine plaćanja: bankovne kartice (Amex, Master, Maestro, Visa, Diners) te Prepaid plaćanje.

Kroz mobilnu aplikaciju omogućeno je praćenje svih transakcija kao što su zadnje kupljene parkirališne karte te povijest transakcija.

iTunes   Google Play

OROUNDO Mobile GmbH

Pomoću Oroundo aplikacije muzeji i ostale atrakcije progovaraju putem Vaših pametnih telefona.

Istražite sve kulturne atrakcije u Zagrebu i ostalim poznatim gradovima putem Oroundo kulturne platforme. Aplikacija nudi medijske vodiče kroz odabrane institucije kao i uzbudljive audio  gradske vodiče!

iTunes   Google Play

ZAGREB360

Zagreb360 mobilna aplikacija predstavlja prikaz virtualne šetnje objekata u gradu Zagrebu i najmoderniji gradski vodič.
Uz aplikaciju Zagreb360 pronađite svoj novi omiljeni kafić, restoran, salon ljepote, smještaj u hotelu, hostelu ili apartmanu.
Uz aplikaciju Zagreb360 pogledajte trenutna događanja u gradu Zagrebu te interijer objekta u kojem se događanje odvija, uz pomoć naše navigacije pronađite put do odredišta.
Aplikacija Zagreb360 idealna je za sve građane grada Zagreba kao i za turiste koji odluče posjetiti naš grad.
Zagreb360 nudi Vam sve informacije o objektu, virtualnu šetnju objekta, događanja objekta te fotogaleriju objekta.
Saznajte sve o povijesnim i kulturološkim objektima u gradu kao što su: spomenici, parkovi, muzeji, arhitekture itd..

Google Play

Pozdrav iz Zagreba

Aplikacija je namijenjena Zagrepčanima i posjetiteljima Zagreba, ali i svim zaljubljenicima u zagrebačke trgove i ulice koja ih vodi u povijesnu šetnju gradom. Korisnik aplikacije uz šetnju Zagrebom može otkrivati prošlost njegovih atraktivnih lokacija, poslati digitalnu razglednicu obitelji i prijateljima ili otkriti više o duhu Zagreba kroz neke od funkcionalnosti koje aplikacija nudi.

Google Play

Like A Local Offline City Guide

Like A Local Guide pomaže vam da izbjegnete turističke zamke i pronađete sva ona zanimljiva skrivena mjesta koja vole lokalci. Više od 3000 recenzija, 100% lokalni recezenti, 100% offline, bez prijevara.</span >

iTunes</a >

Spotted by Locals Zagreb

Frustriraju vas zastarjeli i tipično turistički savjeti u turističkim vodičima? Upoznajte lokalce!

iTunes    Google Play

Zagreb Food

Mobilna aplikacija Zagreb Food je aplikacija koja spaja kulturu života jednog grada, svjetski poznatu gastronomiju i moderne tehnologije u dizajnerski ugodnu i funkcionalnu cjelinu.

Windows Phone Market    Google Play

DiVan

DiVan je mobilna aplikacija i stranica za izlaske i događanja u Zagrebu.

Na DiVanu potpuno besplatno i jednostavno možeš naći informacije o koncertima, klubovima, predstavama, gastro događajima i svemu zanimljivom što se događa u Zagrebu.

Aplikacija je na hrvatskom i na engleskom jeziku, a sve događaje lako možeš pretražiti po danu i tipu događaja. Uz popis događaja možeš naći i popis mjesta u Zagrebi i na mapi vidjeti koliko su udaljeni od tebe.

Pronađi svoje mjesto na DiVanu!

Google Play   iTunes

CRO360

Aplikacija CRO 360 nudi vam geoprostorno i tematsko pretraživanje i virtualnu šetnju kroz turističke, sakralne i ugostiteljske sadržaje i mjesta koje prezentiraju kulturnu i prirodnu baštinu Republike Hrvatske, uz istovremeno pružanje informacija o logistički važnim punktovima poput mreže bankomata, domova zdravlja, mjenjačnica, turističkih zajednica i info centara i slično. Sve to, kao i informacije o radnom vremenu i cijenama, te podršku taksi službe koja će vas odvesti na mjesto koje želite, možete naći na aplikaciji CRO 360.

Google Play   iTunes

FLOU

Mobilna aplikacija Flou. korisnicima omogućava lakši odabir sportske aktivnosti nudeći bezbroj mogućnosti treninga prema lokaciji, vremenu i željenoj vrsti treninga. Namijenjena je svim korisnicima koji su zaljubljenici u sport, aktivan i zdrav život. Objedinila je ponudu sportova, sportskih centara i instruktora na području grada Zagreba, a uskoro širi ponudu i na cijelu Hrvatsku.

Registracija u samo 3 koraka - odaberite vrstu treninga, izvršite željenu transakciju, sakupljajte bodove. Aplikacija FLOU. pamti sve i omogućava plaćanje jednim klikom. Prilikom prve kupovine odabrane aktivnosti unosite podatke kartice, a za svaku sljedeću kupovinu dovoljno je samo potvrditi kupi. Mobilna aplikacija Flou. omogućava sakupljanje bodova, podsjeća korisnika o skorom isteku članstava i dodatno potiče da iskoristi sve što je odabrao u određenom periodu. Pri registraciji ostvaruju se dodatni bodovi koji se mogu koristiti u bilo kojem od sportskih centara koji se nalaze na aplikaciji.

Google Play   iTunes

SightRun

SightRun je besplatna mobilna aplikacija koja spaja trčanje i razgledavanje grada.

Ako ste ljubitelj trčanja i ne želite propustiti svoj redoviti trening, SightRun će vam pomoći da tijekom svoje omiljene aktivnosti upoznate i grad Zagreb.

Aplikacija nudi unaprijed kreirane audio trkačke ture, a kako koristi GPS sustav mobilnog telefona uopće nije bitno koliko brzo se krećete. Uz SightRun se nećete izgubiti i možete se u potpunosti prepustiti trčanju jednom kad pokrenete SightRun Zagreb turu. Aplikacija nudi preciznu audio navigaciju i tijekom trčanja priča vam zanimljivosti o lokaciji i atrakcijama pored kojih prolazite.

Tenisice na noge i slušalice u uši i spremni ste za svoju SightRun Zagreb turu!

I ne zaboravite! Pohvalite se prijateljima da ste otrčali SightRun Zagreb turu tako što ćete podijeliti svoj Summary na društvenim mrežama. ;)

Google Play   iTunes

Enjoy the best of Zagreb

Mobilna aplikacija Enjoy the best of Zagreb idealan je turistički vodič. Pregledno i brzo, bez suvišnih klikova, omogućuje turistima ali i zagrepčanima jednostavno kretanje po gradu. Uz pomoć aplikacije korisnik će saznati sve o najnovijim događanjima u Zagrebu te njihovim terminima i lokacijama. Korisnik će na aplikaciji pronaći i veliki broj najkvalitetnijih restorana, fast foodova, klubova kao i mjesta za kupovinu autohtonih hrvatskih proizvoda.

Google Play

Hrvatski zvukopis

Zvučna aplikacija koja se aktivira uz pomoć BEACON BLE (Bluetooth Low Energy) terminala na većini transportnih stajališta grada Zagreba, bilo na tramvajskim ili autobusnim stajalištima, ili pak na povijesno značajnim javnim mjestima i gradskim parkovima. Sadržaj aplikacije su prvenstveno neobjavljene priče hrvatskih autora te izbor najboljih priča srednjoškolaca i gimnazijalaca, dok se na pojedinim povijesno značajnim mjestima grada mogu poslušati i citati te odlomci pisanih djela hrvatske književnosti inspirirani prostorom u kojem se nalaze ili urbanom temom iz onog vremena.

Google Play   iTunes

Zagreb Rutmap

Zagreb Rutmap je mobilna aplikacija koja služi kao osobni "travel asistent" sa offline interaktivnom kartom Zagreba.

Rutmap travel asisstent nudi mogućnost rezerviranja turističkih tura preko partner agencija ili mogućnost biranja Rutmap besplatnih tura bez vodiča.

Kroz izbor raznih kategorija možete pretraživati turističke i kulturne lokacije, restorane, kafiće i brojne druge službe a sve uz navigaciju za pronalazak željene destinacije.

Uz pretragu svih trenutnih i budućih zbivanja u gradu (festivali, koncerti, konferencije i sl.) aplikacija nudi i prikaz javnog gradskog prijevoza.

Google Play

hisstory

Uživajte u prekrasnom Zagrebu koristeći prvu svjetskom javnu XR turu. Aplikacija Hisstory Tour novi je način doživljavanja gradova u koje putujete - s osobnim digitalnim turističkim vodičem u džepu.

Preuzmite aplikaciju Hisstory Tour na Google Play-u ili App Store-u i budite dio njegove priče s 14 jedinstvenih priča iz proširene stvarnosti o starom Zagrebu!

hisstory   Google Play   iTunes