Search

Zagreb Card

Turistička Zajednica Grada Zagreba i tvrtka Five Stars Ltd., pripremili su za vas, naše drage goste,     karticu ZAGREB CARD, koja je namijenjena svim posjetiteljima Zagreba te vam se njenom kupnjom otvaraju  mnoge mogućnosti, popusti i iznenađenja.

ŠTO JE ZAGREB CARD?
Kartica ZAGREB CARD vaš je idealni suputnik kroz Zagreb koji štedi vaše dragocjeno vrijeme i novac, a njezinom kupnjom ostvarujete besplatnu vožnju gradskim prijevozom i nezaobilaznom gradskom atrakcijom  „Uspinjačom” te potpuno besplatan ulazak u četiri prestižna gradska muzeja, na vidikovac „Zagreb Eye” i u  Zoološki vrt.

Uz to kao vlasnik kartice ZAGREB CARD ostvarujete i značajne popuste na 70 različitih mjesta, poput mnogih  gradskih muzeja, restorana, dućana te raznih uslužnih djelatnosti. Za kompletan popis uključenih mjesta  molimo kliknite ovdje.

ŠTO DOBIVAM KUPNJOM ZAGREB CARD-a?
Uz ZAGREB CARD karticu dobivate i poseban letak u kojem su navedena sva besplatno uključena mjesta i svi  davatelji usluga i popusti koje kod njih ostvarujete.

KOLIKA JE VALJANOST ZAGREB CARD-a?
Postoje dvije varijante valjanosti kartice - u trajanju od 24 i 72 sata koje odabirete sukladno dužini boravka u Zagrebu i vašim željama. Od datuma i vremena kojeg vi upisujete na karticu kada želite početi s njenim korištenjem, kartica vrijedi 24 odnosno 72 sata.

KOJA JE CIJENA ZAGREB CARD-a?
Cijena ZAGREB CARD-a valjanosti 24 sata je 98 kuna, a cijena ZAGREB CARD-a valjanosti 72 sata je 135 kuna.

GDJE MOGU KUPITI ZAGREB CARD?
ZAGREB CARD možete kupiti online putem web shopa te preuzeti u Turističkom informativnom centru na Trgu bana Jelačića 11. ZAGREB CARD je dostupan i na recepciji mnogih hotela i hostela u gradu Zagrebu, ali i u nekim turističkim agencijama.

Dobrodošli, čekamo vas u Zagrebu!