Priprema, pozor, vjenčanje! – Dani vjenčanja u Lisinskom

11.01.2019

Sve što ste željeli znati o organizaciji svojeg vjenčanja, a niste se usudili pitati, doznat ćete 26. i 27. siječnja na Danima vjenčanja u KD-u Vatroslava Lisinskog.

Ako ste 2019. odlučili izreći svoje sudbonosno „da”, onda su bez sumnje Dani vjenčanja u KD-u Vatroslava Lisinskog mjesto na kojem morate biti. Na najvećem sajmu vjenčanja moći će se pregledati ponuda vjenčanica, svečanih odijela, prstenja i cvijeća, odabrati najbolji fotograf i poslušati bendovi uživo. Muči li vas primjerice tko će vas našminkati ili kako ne pogriješiti s odabirom cvijeća; pitate li se jeste li tip za leptir mašnu ili kravatu, za vas je tu i novost ovogodišnjeg izdanja Dana vjenčanja – speed dating sa stručnjacima za vjenčanja. Vi pitate, oni odgovaraju. Tu su i brojni izlagači koji se mogu pobrinuti za pozivnice, zahvalnice, dekoracije i posebna iznenađenja za goste, svirka uživo kako biste odabrali željeni bend bez „upadanja” na tuđe svadbe, plesne škole s ponudom koja rješava strah od prvog plesa. U Lisinski dolaze i najpopularnije zlatarnice te stručnjaci za svadbenu frizuru i izdržljivi make-up, baš kao i brojne agencije za organizaciju vjenčanja ako ste spremni cijelu organizaciju prepustiti drugima.
A tu je i popularni wedding bazaar koji će dodatno pomoći u potrazi za savršenom vjenčanicom uz pristupačne cijene i široku ponudu haljina među kojima ima i dizajnerskih komada.
Očekuje vas puno inspiracije, korisnih radionica i nagradnih igara. Cijena ulaznice je 15 kuna.