AplikacijeSmartphone aplikacije koje vam dodatno olakšavaju snalaženje po gradu.

Zagreb Places

Zagreb Places je aplikacija broj jedan za pronalaženje mjesta koja vas zanimaju u hrvatskoj metropoli, Zagrebu.

Povežite se s prijateljima, podijelite iskustva, odaberite ono najbolje što Zagreb nudi. Zagreb Places učinit će vaš posjet Zagrebu jednostavnijim i zabavnijim. 

 

    


Zagreb be there

Želite da vas po Zagrebu provede insajder? Naša besplatna aplikacija za uređaje iPhone i Android vodi vas na najbolja mjesta u gradu.

Otkrijte Skriveni Zagreb, Indie Zagreb, Osvježavajući Zagreb i više uz naše zabavne rute za obilazak! Dijelite fotografije s prijateljima i osvajajte nagrade – popuste na karte za muzeje, galerije i najam bicikala.

 

     


 Meet in Zagreb

It will guide you through the Croatian capital, its history, accommodation and convention facilities, PCOs and congress services, and catering services for event managers. You can browse through the accommodation on offer, check capacity, services and map locations to find what best suits your needs.

If you are looking for professional help in organizing your event, browse the PCOs and congress services list; a short description and references will speed up your search. 

 

 


VoiceGuide Zagreb

Kada dođete na mjesto s turističkim atrakcijama, aplikacija će se pokrenuti automatski tako da dobijete informacije o atrakcijama u svojoj blizini.

Najprije ćete dobiti informacije o mjestu na kojem se nalazite, a potom o drugim turističkim atrakcijama koje možete posjetiti u blizini.

 

      

Ostale aplikacije

OROUNDO Mobile GmbH

Pomoću Oroundo aplikacije muzeji i ostale atrakcije progovaraju putem Vaših pametnih telefona.

Istražite sve kulturne atrakcije u Zagrebu i ostalim poznatim gradovima putem Oroundo kulturne platforme. Aplikacija nudi medijske vodiče kroz odabrane institucije kao i uzbudljive audio  gradske vodiče!

iTunes   Google Play

Vollo – Autobusne, trajektne i karte za vlak

Vollo je pretraživačka platforma koja spaja stotine autobusnih prijevoznika u Hrvatskoj i Europi. Pretražujte, uspoređujte i rezervirajte na jednom mjestu. Pronađite najbolje opcije, usporedite i platite putem interneta! Otkrijte skrivene atrakcije, upoznajte se s najnovijim i last minute ponudama. Uživajte u svim pogodnostima smart travela i preuzmite Vollo aplikaciju!

Google Play

ZAGREB360

Zagreb360 mobilna aplikacija predstavlja prikaz virtualne šetnje objekata u gradu Zagrebu i najmoderniji gradski vodič.
Uz aplikaciju Zagreb360 pronađite svoj novi omiljeni kafić, restoran, salon ljepote, smještaj u hotelu, hostelu ili apartmanu.
Uz aplikaciju Zagreb360 pogledajte trenutna događanja u gradu Zagrebu te interijer objekta u kojem se događanje odvija, uz pomoć naše navigacije pronađite put do odredišta.
Aplikacija Zagreb360 idealna je za sve građane grada Zagreba kao i za turiste koji odluče posjetiti naš grad.
Zagreb360 nudi Vam sve informacije o objektu, virtualnu šetnju objekta, događanja objekta te fotogaleriju objekta.
Saznajte sve o povijesnim i kulturološkim objektima u gradu kao što su: spomenici, parkovi, muzeji, arhitekture itd..

Google Play

Pozdrav iz Zagreba

Aplikacija je namijenjena Zagrepčanima i posjetiteljima Zagreba, ali i svim zaljubljenicima u zagrebačke trgove i ulice koja ih vodi u povijesnu šetnju gradom. Korisnik aplikacije uz šetnju Zagrebom može otkrivati prošlost njegovih atraktivnih lokacija, poslati digitalnu razglednicu obitelji i prijateljima ili otkriti više o duhu Zagreba kroz neke od funkcionalnosti koje aplikacija nudi.

Google Play

Like A Local Offline City Guide

Like A Local Guide pomaže vam da izbjegnete turističke zamke i pronađete sva ona zanimljiva skrivena mjesta koja vole lokalci. Više od 3000 recenzija, 100% lokalni recezenti, 100% offline, bez prijevara.

iTunes

Spotted by Locals Zagreb

Frustriraju vas zastarjeli i tipično turistički savjeti u turističkim vodičima? Upoznajte lokalce!

iTunes    Google Play

Zagreb Food

Mobilna aplikacija Zagreb Food je aplikacija koja spaja kulturu života jednog grada, svjetski poznatu gastronomiju i moderne tehnologije u dizajnerski ugodnu i funkcionalnu cjelinu.

Windows Phone Market    Google Play

DiVan

DiVan je mobilna aplikacija i stranica za izlaske i događanja u Zagrebu.

Na DiVanu potpuno besplatno i jednostavno možeš naći informacije o koncertima, klubovima, predstavama, gastro događajima i svemu zanimljivom što se događa u Zagrebu.

Aplikacija je na hrvatskom jeziku, a sve događaje lako možeš pretražiti po danu i tipu događaja. Uz popis događaja možeš naći i popis mjesta u Zagrebi i na mapi vidjeti koliko su udaljeni od tebe.

Pronađi svoje mjesto na DiVanu!

Google Play   iTunes