Recite DA (u) Zagrebu, gradu u čijim je temeljima utkana ljubav

Ne zovemo ga uzalud gradom s milijun srca jer je već od samog početka Zagreb bio vezan uz ljubav, bar kako legenda o Mandi i banu kaže...

 

Trenutak, osmijeh i krišom obrisana suza radosnica, sve će to postati dio vašeg sjećanja i uspomena koje ćete zauvijek nositi u vašim srcima. Ima li boljeg mjesta od grada s milijun srca?

U jednom gradu žive dva, a u sadašnjosti prošlost koja se više od devet stoljeća ispisuje i čita u muzejima, spomenicima i gradskim ulicama. Ispišite i vi svoju priču u Zagrebu i ostavite svoj trag u vječnosti!

 

Okičen i isprepleten zelenom ogrlicom parkova, na uskom prostoru pješačke zone Zagreb ima kulturne i umjetničke institucije, moderno i tradiciju, staro i novo…

Stari dio grada poznat je po mnogočemu, a romantiku na zagrebačkim ulicama teško je ne osjetiti. Kojim god putem krenuli, male uličice i romantične ulične svjetiljke koje ih prate odvest će vas do mjesta koje ćete sigurno odlučiti prozvati „vašim mjestom“ i na koje ćete se svake godine rado vraćati s voljenom osobom. 

Šarm grada, fantastična atmosfera, šarenilo na ulicama i živost na trgovima, stvaraju u svakom trenutku jedinstven ugođaj samo za vas, o čemu će ponosno svjedočiti fotografije u vašem najdražem albumu.

Brošura