U sklopu svjetske turneje: Maluma u veljači u Zagrebu

Zagreb je jedna od prvih postaja na europskoj turneji latino zvijezde Maluma, a organizatori najavljuju spektakularni koncert koji će privući mnoge obožavatelje.

Zagrebački koncert svjetski popularnog latino pjevača Malume, koji će se održati 24. veljače u dvorani Arena, dio je svjetske turneje Papi Juancho Word Tour 2022. godine. Uz Beč, Pariz i Zürich organizatori su izabrali glavni grad Hrvatske kao mjesto održavanja scenskog, vizualnog i audio spektakla kakvom – najavljuju – Zagreb još nije svjedočio. Potvrda tome jest i to da će potrebna oprema stići u čak 10 velikih kamiona-šlepera.

O svjetskoj popularnosti ove latino zvijezde svjedoči podatak da je samo u 2017. godini u sklopu turneje prodao više od milijun ulaznica pa je Maluma izvođač s najviše prodanih ulaznica u povijesti latino glazbe. Svjetskom uspjehu prethodila su tri glazbena albuma Pretty Boy Dirty Boy (2015.), F.A.M.E. (2018.) i 11:11 (2019.) koji su bili br. 1 na Billboardovoj latino ljestvici. U rekorde koje ruši treba ubrojiti i to da je Maluma najmlađi izvođač koji je istovremeno osvojio prvo i drugo mjesto na Billboardovoj latino ljestvici, na kojoj se našlo čak četrnaest njegovih najpopularnijih hitova. Veliku je popularnost Maluma, kojeg smatraju jednim od najvećih latino glazbenika u povijesti, stekao i glazbenim suradnjama sa Shakirom, J. Lo, Rickyjem Martinom, Madonnom i Marcom Anthonyjem. Njegov videospot Chantaje sa Shakirom na Youtubeu je pogledalo gotovo tri milijarde fanova. Sve to govori o planetarnoj popularnosti toga glazbenika, ali najavljuje i da Zagreb u veljači očekuje pravi glazbeni spektakl koji će privući obožavatelje te latino zvijezde iz Hrvatske i drugih zemalja.

Ulaznice za koncert u prodaji su na www.entrio.hr.

Objavljeno: 11.11.2021