10. Ljetne noći Teatra EXIT: Bogato kazališno ljeto

U prekrasnom ambijentu Muzeja za umjetnost i obrt gledatelji će sve do početka kolovoza moći pogledati čak 23 zanimljive kazališne predstave na 10. Ljetnim noćima Teatra EXIT. Uz predstave toga zagrebačkog kazališta tu su i nagrađivane gostujuće predstave iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Na jubilarnim, 10. Ljetnim noćima Teatra EXIT, koje se održavaju od 27. lipnja do 3. kolovoza u Muzeju za umjetnost i obrt, bit će prikazana čak 23 kazališna naslova. Uz predstave zagrebačkog Teatra EXIT, na Ljetnim noćima će se moći vidjeti i dva regionalna te šest domaćih gostovanja kao i jedna praizvedba.

Naime, najavljene su predstave i drugih zagrebačkih kazališnih scena te kazališta iz Splita i Osijeka. Također će gostovati kazališta iz susjednih zemalja – Atelje 212 iz Beograda te iz Sarajeva Sarajevski ratni teatar SARTR.

Ljetne noći Teatra EXIT iz godine u godinu priređuju sve bogatiji program pa se zahvaljujući odličnom repertoaru za predstave traži karta više.

Teatar EXIT, organizator Ljetnih noći, nezavisno je zagrebačko kazalište osnovano 1994. godine te je poznato kao teatar promjena, a prepoznato po kvaliteti predstava koje potiču na promišljanje i imaju dalekosežne poruke.

Objavljeno: 03.07.2019