Zagreb mistična šetnja predvečer

+385 95 39 29 023

Jeste li se ikad zapitali kako je bilo živjeti u Zagrebu u vrijeme Kaptola i Gradeca? Vjerujemo da svi znate ponešto o razvoju naše metropole i da je sve i započelo spajanjem Gradeca i Kaptola, no kakav je bio život ljudi i pojedinaca u to vrijeme. Što je točno značilo bit proglašen coprnicom, kakvu ulogu su imali gradski notari, krvnici i zli jezici susjeda i poslovnih konkurenata? Sve to ispričat će vam Crna kraljica Medvedgradska uz svijetlo lampe koje će pronijeti kroz grad. No kad smo kod nje, znate li za njenu legendu? Ma, nebrinite, ako neznate, sve će vam ona ispričati, nije ona tako zločesta kako se priča. Čak će vam i neke tajne otkriti. Nego, uputimo se mi od Trga bana Jelačića preko Kaptola (pazit ćemo da nas Grabancijaši ne spaze), do Tkalče i Kamenitih vrata, a ako budete dobri, Crna kraljca će vas odvesti i do Uspinjače  gdje ćete saznati i poneku ljubavnu zgodu. Krenimo!!!

Tura traje 2h
Petak i srijeda od 20h
Cijena u kunama : 80kn po osobi
Rezervacije na mob : +385 95 39 29 023  
Turistički vodič Nina Medić
Obvezna prethodna rezervacija
Mogućnost organiziranja ove ture i u drugim terminima po dogovoru.
Facebook: Tour guide Zagreb Nina

Ukoliko želite razveseliti svoju obitelj s jednom maštoitom interaktivnom turom , svojoj djevojci ili dečku pružiti novo i edukativno iskustvo u vašem gradu , organizirate proslavu rođendana i želite biti drugačiji od vaših prijatelja te uz standardno čašćenje u kafiću ponuditi i turu po gradu na kojoj ćete se svi zabaviti, obratite im se s povjerenjem.

Informacije o koronavirusu

Poznati o Zagrebu

Pixies

Pixies

Veliko hvala u ime banda PIXIES na još jednom divnom danu u Zagrebu! Izvrstan festival i prekrasna publika (molimo manje kiše drugi put!!), Doviđenja.

Izvor: INmusic festival

Courtney Thorne Smith

Courtney Thorne Smith

Hvala na jednom od najboljih hotelskih iskustava ikada. Sobe su nam bile prelijepe, osoblje je izvrsno, svaki trenutak je bio predivan. A Zagreb... čaroban! Sve najbolje!

Izvor: Esplanade Zagreb Hotel

Chris Urbanowicz

Chris Urbanowicz

Sjećam se nastupa na INmusic festivalu. Jedva čekamo da ponovo vidimo svoje obožavatelje. Mislim da će biti vrlo uzbudljivo.

Izvor: www.tportal.hr

The Black Keys (Patrick)

The Black Keys (Patrick)

Prvi nam je put u Zagrebu. Stvarno nam je lijepo ovdje. Nećemo stići vidjeti obalu, ali ćemo se odmoriti i hodati uokolo...

Izvor: INmusic festival

Snoop Dog

Snoop Dog

Sve mi je super ovdje, cure su prelijepe, usluga vrhunska. Što više mogu tražiti od grada?

Izvor: Hotel Antunović Zagreb

David Byrne

David Byrne

Ako izuzmemo okolna brda s jedne strane grada, Zagreb je grad savršen za pedaliranje.David Bryne (Talking Heads) povodom izlaska knjige Biciklistički dnevnik

Izvor: www.mvinfo.hr

Melanie Fiona

Melanie Fiona

Žao mi je što nisam imala priliku dulje ostati i razgledati malo više, ali Jarun s jezerom i klubovima me oduševio, Ima sve elemente dobre zabave.

Izvor: Hotel Antunović Zagreb

Foals

Foals

Uzbuđeni smo zbog prvog nastupa u Hrvatskoj i presretni što smo imali vremena razgledati vaš prekrasan grad Zagreb.

Izvor: INmusic festival

Eric Sardinas

Eric Sardinas

Veselim se Zagrebu kao odredištu gdje se uvijek dobro osjećam i čini se kako je predugo prošlo od zadnjeg puta, iako se radi o nešto više od godinu dana.

Izvor: www.muzika.hr

Flogging Molly

Flogging Molly

Uživamo ovaj utorak u Zagrebu. Uskoro krećemo put Main stagea na INmusic festival.

Izvor: INmusic festival