Centar za kulturu prehrane – Doživljaj hrvatske gastronomske priče u srcu Zagreba

Ako želite upoznati zemlju koju posjećujete, isprobajte njezinu hranu.

+385 1 481 44 66
+385 91 481 44 66

Pridružite se Centru za kulturu prehrane na putovanju kroz hrvatsku gastronomiju!

Programi gastro turističke ponude Centra za kulturu prehrane:

Croatian Fusion Cuisine Experience

Upoznajte Hrvatsku kroz pripremu hrvatskih tradicionalnih jela i slastica koje prati priča o hrvatskoj gastronomiji.

Gastronomski doživljaj započinje obilaskom tržnice Dolac, a slijedi odlazak u Centar te zajednička priprema i blagovanje.

Croatian Gastronomy Exhibition

Iskustvo hrvatske gastronomije kroz programe degustacije autohtonih proizvoda i vina praćene pričom o njihovom nastanku, podrijetlu, regiji, zamljopisnim, povijesnim, kulturnim i drugim specifičnostima.
Birajte između programa Croatian Gastronomy Exhibition - Delicious Foods  te Croatian Gastronomy Exhibition – Fine Wines.

Vinski tečaj i certifikacija WSET

Edukacija o vinima i žestokim alkoholnim pićima prema programu i licenci britanskog Wine and Spirit Education Trust.

Kombinacija je novih znanja te izvrsne prilike za  druženje s ostalim zaljubljenicima u vino ili aktivnim sudionicima u vinskom biznisu, a prikladan je za korporativne darove i kao timska aktivnost.

Team Cooking

Dok tim kuha,  gušta u rezultatu,  raste osjećaj zajedničkog uspjeha, kuhaju se finiji timski procesi... i skuhali smo tim!

Timski program radi se po narudžbi te se, prema željama i potrebama klijenta, moguće konzultirati s psihologom u svrhu kreiranja učinkovitog i timu prilagođenog programa.

Domjenci i druženja – iznajmljivanje prostora

Za prilike kada postoji sadržaj, a nedostaje prostor, Centar za kulturu prehrane je idealno mjesto za realizaciju formalnih i neformalnih druženja i proslava.

Lokacija u živopisnoj ulici i tipičnoj starogradskoj kući stvara ozračje davnih vremena i pravog zagrebačkog duha, a moderna i suvremena unutrašnjost kuhinje i predavaonice podržavaju kvalitetu programa i udobnost boravka.

Uz opisane, kreiramo individualizirane programe prema željama i potrebama. Svi su programi dostupni na hrvatskom i engleskom jeziku.

Centar za kulturu prehrane projekt je Biotechnicon poduzetničkog centra, nastao 2012. godine kao mjesto gdje učimo, kuhamo i kušamo!

Biotechnicon je član međunarodnih organizacija: IFOAM (International Federation of Organic Agriculture Movements) i OriGIn  (Organization of Geographical Indications Network) koje garantiraju kvalitetu i autohtonost proizvoda i usluga. Stručni tim Centra osigurava kvalitetu programa. Programe kreiraju i izvode nutricionisti, kuhari, psihologinja koja je i health coach te gastroblogerica koja je stručnjakinja za slastičarstvo. Iskusni tim ovdje je da vama osigura najbolji doživljaj sa stručnom podlogom.

Informacije o koronavirusu

Poznati o Zagrebu

Wolfmother

Wolfmother

Lokacija na kojoj se održava festival i Zagreb u kojem smo proveli iznimno opušteno prijepodne su prekrasni.

Izvor: INmusic festival

Snoop Dog

Snoop Dog

Sve mi je super ovdje, cure su prelijepe, usluga vrhunska. Što više mogu tražiti od grada?

Izvor: Hotel Antunović Zagreb

50Cent

50Cent

Posebno sam se veselio dolasku u Zagreb, pogotovo zato što je majka putovala sa mnom. Moji ljudi su sve istražili kako bismo stigli vidjeti glavne stvari u gradu!

Izvor: Hotel Antunović Zagreb

Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg je jesen 2007. proveo u Zagrebu: Zagreb je nevjerojatan grad. Uživao sam razgledavajući stare dijelove grada, a na večer sam izlazio u klubove. Oduševilo me i to što je blizu Austrije i Italije, pa sam za vikende odlazio u Veneciju, Milano, Ljubljanu, Graz, Split...

Izvor: www.vjesnik.com

Courtney Thorne Smith

Courtney Thorne Smith

Hvala na jednom od najboljih hotelskih iskustava ikada. Sobe su nam bile prelijepe, osoblje je izvrsno, svaki trenutak je bio predivan. A Zagreb... čaroban! Sve najbolje!

Izvor: Esplanade Zagreb Hotel

The Fratellis (Jon)

The Fratellis (Jon)

Hvala svima koji nas došli vidjeti na INmusic festival! Oduševljeni smo gradom i nadamo se da se opet vidimo.

Izvor: INmusic festival

The Black Keys (Patrick)

The Black Keys (Patrick)

Prvi nam je put u Zagrebu. Stvarno nam je lijepo ovdje. Nećemo stići vidjeti obalu, ali ćemo se odmoriti i hodati uokolo...

Izvor: INmusic festival

Pixies

Pixies

Veliko hvala u ime banda PIXIES na još jednom divnom danu u Zagrebu! Izvrstan festival i prekrasna publika (molimo manje kiše drugi put!!), Doviđenja.

Izvor: INmusic festival

Baka DJ, Ruth Flowers

Baka DJ, Ruth Flowers

Zagreb je predivan, ali najviše su me oduševili ljudi. Svi su toliko ljubazni i pristupačni. Bolje domaćine si nisam mogla poželjeti.

Izvor: Hotel Antunović Zagreb

Alex Kapranos

Alex Kapranos

Alex Kapranos (Franz Ferdinand) o Zagrebu je pisao na svom blogu: http://bit.ly/nO3yin

Izvor: www.guardian.co.uk