Veselim se Zagrebu kao odredištu gdje se uvijek dobro osjećam i čini se kako je predugo prošlo od zadnjeg puta, iako se radi o nešto više od godinu dana.
Izvor: www.muzika.hr
Pridružite se Centru za kulturu prehrane na putovanju kroz hrvatsku gastronomiju!
Programi gastro turističke ponude Centra za kulturu prehrane:
Croatian Fusion Cuisine Experience
Upoznajte Hrvatsku kroz pripremu hrvatskih tradicionalnih jela i slastica koje prati priča o hrvatskoj gastronomiji.
Gastronomski doživljaj započinje obilaskom tržnice Dolac, a slijedi odlazak u Centar te zajednička priprema i blagovanje.
Croatian Gastronomy Exhibition
Iskustvo hrvatske gastronomije kroz programe degustacije autohtonih proizvoda i vina praćene pričom o njihovom nastanku, podrijetlu, regiji, zamljopisnim, povijesnim, kulturnim i drugim specifičnostima.
Birajte između programa Croatian Gastronomy Exhibition - Delicious Foods te Croatian Gastronomy Exhibition – Fine Wines.
Vinski tečaj i certifikacija WSET
Edukacija o vinima i žestokim alkoholnim pićima prema programu i licenci britanskog Wine and Spirit Education Trust.
Kombinacija je novih znanja te izvrsne prilike za druženje s ostalim zaljubljenicima u vino ili aktivnim sudionicima u vinskom biznisu, a prikladan je za korporativne darove i kao timska aktivnost.
Team Cooking
Dok tim kuha, gušta u rezultatu, raste osjećaj zajedničkog uspjeha, kuhaju se finiji timski procesi... i skuhali smo tim!
Timski program radi se po narudžbi te se, prema željama i potrebama klijenta, moguće konzultirati s psihologom u svrhu kreiranja učinkovitog i timu prilagođenog programa.
Domjenci i druženja – iznajmljivanje prostora
Za prilike kada postoji sadržaj, a nedostaje prostor, Centar za kulturu prehrane je idealno mjesto za realizaciju formalnih i neformalnih druženja i proslava.
Lokacija u živopisnoj ulici i tipičnoj starogradskoj kući stvara ozračje davnih vremena i pravog zagrebačkog duha, a moderna i suvremena unutrašnjost kuhinje i predavaonice podržavaju kvalitetu programa i udobnost boravka.
Uz opisane, kreiramo individualizirane programe prema željama i potrebama. Svi su programi dostupni na hrvatskom i engleskom jeziku.
Centar za kulturu prehrane projekt je Biotechnicon poduzetničkog centra, nastao 2012. godine kao mjesto gdje učimo, kuhamo i kušamo!
Biotechnicon je član međunarodnih organizacija: IFOAM (International Federation of Organic Agriculture Movements) i OriGIn (Organization of Geographical Indications Network) koje garantiraju kvalitetu i autohtonost proizvoda i usluga. Stručni tim Centra osigurava kvalitetu programa. Programe kreiraju i izvode nutricionisti, kuhari, psihologinja koja je i health coach te gastroblogerica koja je stručnjakinja za slastičarstvo. Iskusni tim ovdje je da vama osigura najbolji doživljaj sa stručnom podlogom.