Wine EnoGASTRO Vip Event - Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca


WINE EnoGASTRO VIP Event je edukativni događaj koji je usmjeren na restoratere, hotelijere, ugostitelje te općenito na HoReCa sektor, turizam i gospodarstvenike usko vezane uz turizam i ugostiteljstvo.
Pozvani su svi pripadnici spomenutih industrija koji žele ulagati u svoj poslovni razvoj, učiti od vrhunskih međunarodnih stručnjaka, te se poslovno povezati sa mnogim kolegama.

Nakon prošlogodišnjeg dobro posjećenog i vrlo kvalitetnog edukativog eventa, ove godine Wine EnoGASTRO VIP Event održava se u vrhunskoj novoj dvorani Hotela Antunović u Zagrebu.
Ograničen je broj izlagača i daje se veliki naglasak hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalne enogastronomije, kao i na edukaciji svih aktera turizma.
Posebnost događaja je i ta da je organizator i u 2023. godini u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima svojim uzvanicima omogućio potpuno besplatno sudjelovanje:

 - besplatan ulaz za uzvanike,

 - besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova),

 - besplatne degustacije, predavanja, radionice i edukacije,

 - besplatne enogastronomske edukacije i prezentacije.

Gosti će moći uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica svi gosti imati priliku degustirati proizvode ili poslušati prezentacije brojnih vrlo kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju.

Prijave za sve pripadnike HoReCa industrija za besplatno sudjelovanje u konferenciji primaju se isključivo na info@dantes.biz

rezervacije@hotelantunovic.com
+385 1 204 12 00
+385 1 20 41 762
Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi odgovornost za odluke organizatora o promjenama termina, izvođača, programa, cijena ili za slučaj otkazivanja događanja.