Sve je tu – ritam grada, nostalgični vremeplov, zanimljivi susreti, stol za dvoje, radost života i vrijeme koje se pamti. Ljeto u Zagrebu.

Poželite li ponekad pobjeći? Otići da bi se sretniji vratili?

Znamo mjesto gdje vas još uvijek čeka samo vaša klupa u parku. Neprocjenjiva umjetnička riznica. Stvarnost i legenda. Romantika i ludi ritmovi. Stol za dvoje. Ruka u ruci. Zagreb u srcu.

Zagreb ljeti živi, na ulicama i trgovima, umjetničkim scenama i klubovima. Uronite u gornjogradsku romantiku, upoznajte njegove povijesne junake pa se jedinstvenom zagrebačkom uspinjačom vratite u vrevu Donjeg grada.

Zastanite i popijte kavu u društvu Zagrepčana. Uživajte u predvečerje u njegovoj romantičnoj opuštenosti. I osjetite lude ritmove u zagrebačkim ljetnim večerima…

Tour Through Events

ZAGREB CARD

Kartica ZAGREB CARD vaš je idealni suputnik kroz Zagreb koji štedi vaše dragocjeno vrijeme i novac, a njezinom kupnjom ostvarujete besplatnu vožnju gradskim prijevozom te potpuno besplatan ulazak u četiri prestižna gradska muzeja, na vidikovac „Zagreb Eye” i u Zoološki vrt. Više na: www.zagrebcard.com

LoveZagreb [VLOG]

Tu su priče osobnije, hrana ukusnija, glazba glasnija, grad čarobniji. Pratite #ZagrebVlog i upoznajte Zagreb na drugačiji način!

www.lovezagreb.hr/zagrebvlog

#Zagreb #VisitZagreb #ZagrebSummerTour