Zagrebački velesajam: Proljeće u znaku zanimljivih sajmova

08.03.2019

Zagrebački velesajam mjesto je održavanja velikog broja stručnih sajmova koji okupljaju profesionalce iz zemlje i inozemstva te izazivaju veliko zanimanje posjetitelja.

Svim profesionalcima u industriji ljepote, ali i onima koji žele pratiti i primijeniti novitete namijenjen je sajam Beauty & Hair Expo koji tijekom vikenda od 8. do 10. ožujka predstavlja najnovije trendove. Također se organiziraju radionice, predavanja i natjecanja. Novost ovogodišnje priredbe je dolazak svjetski poznatih frizerskih stilista, među kojima su Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies i drugi. Također se od ove godine uvodi i tema Tattoo & Body Painting pa će se predstaviti desetak tattoo majstora, a 9. ožujka se održava prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu.

Na sajmu će sudjelovati više od 300 izlagača koji predstavljaju novitete u industriji frizerstva i kozmetike, opremanju salona i slično, a posjetitelji će moći dobiti i besplatne savjete vrhunskih profesionalaca.

Zagrebački velesajam, s tradicijom održavanja sajamova dužom od 110 godina, od 24. do 27. travnja organizira Proljetne sajmove u sklopu kojih će biti više priredaba: Međunarodni sajam zaštite okoliša i komunalne opreme, Interklima, Graditeljstvo i Interprotex.

Više o najavljenim sajmovima na https://www.zv.hr/sajmovi-7/7.