Zagreb Piknik – ugodno druženje u parku Maksimir

03.07.2017

Zagrebački Piknik u parku Maksimir, prekrasna atmosfera jednog od najljepših europskih parkova i ugodno druženje, održavat će se tijekom cijelog ljeta, sve do rujna, svake subote od 10 do 20 sati na livadi kod Drugog jezera u parku Maksimir.

Ulaz je besplatan za sve željne hlada i mira te zelene gradske oaze, baš kao i za posjetitelje željne upoznavanja grada i na ovaj način.

Zagrebački piknik podsjetnik je na staru, dobru zagrebačku tradiciju obiteljskih i prijateljskih okupljanja u slobodno vrijeme, bilo da se jede doručak u prirodi, domaći zalogaj iz košare za piknik bilo da se jednostavno uživa u hladu stoljetnih maksimirskih krošnji.

Tu je i Piknik-bar koji tijekom cijelog dana nudi osvježavajuće napitke, DJ-evi s prikladnim glazbenom odabirom, rekviziti za sportske igre na otvorenom, društvene igre… I najmlađi imaju svoj kutak baš kao i knjigoljupci.

Uz sve navedeno treba napomenuti kako će Javna ustanova Maksimir svake subote u 12 sati organizirati besplatne edukativne ture Maksimirom za cijelu obitelj pod nazivom Putovima Jurja Haulika. Tura počinje na Livadi kraj Drugog jezera gdje se i održava Zagrebački piknik.